2777
2789
عنوان

النگو خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 27 پست

النگو منم دورش مثل ماله توعه اصلا تیز نیست

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی دوستان

اره طلا

البته ۳ تا خریدم ۳ تومن از پولاش کم بود یکیش رو گذاشتم پیشش تا هقته دیگ بدم پولشو 😅

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
شبیه مال منه لبشم تیز نیست چندسال دارم

مرسیی

اینقد استرس گرفتم بخدا 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
مرسی دوستان اره طلا البته ۳ تا خریدم ۳ تومن از پولاش کم بود یکیش رو گذاشتم پیشش تا هقته دیگ بدم پو ...

چقدر خوب گرفتی یعنی هر یدونش چند گرمه

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
الان یعنی کی؟

صبح 😅

چقدر خوب گرفتی یعنی هر یدونش چند گرمه

عزیزم ۳ تا خریدم ۱۸و ۶۵۰ تومن

البته واسم ۱۸ و ۵۰۰ حساب کرد

هر کدوم ۵ گرمه تقریبا فکر کنم

بالاخره خریدی یا نخریدی

خریدم ببخشید اشتباه تایپی بود 😅

لبشون تیز نی

خودم حس کردم یکم هس

اما بقیه کاربرا گفتن نه

فکر کنم حساس شدم  خودم😅

خودم حس کردم یکم هس اما بقیه کاربرا گفتن نه فکر کنم حساس شدم  خودم😅

سلام ازشماسوالی دارم میشه درخواست ارسال پیام من روقبول کنید🙏نهم هستم و مثل شما علاقه مند به ریاضی ودبیری خواهش میکنم