2777
2789
چرا چی شده 

یه نفر رو خیلی دوست دارم بهش گفتم اونم گفت که خیلی وقته که دوسم داره اما الان خیلی کم باهام چت میکنه از ديشب هم جوابم رو نمیده💔😔💔💔

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  
بس که نی نیم تکون میخوره نمیتونم بخوابم لگنمم دردداره بدنمم داغ شده بعدظهرهم عین ...خوابیدم اینهمه د ...

وای عزیزم درکت میکنم ایشالله به سلامتی بغل بگیری 

عضو گروه آبی ..وزن شروع ۶۹ ...وزن هدف ۵۹ ...شروع ۱۴۰۰/8/23 من میتوانم 💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو همونی نیستی ک گفتی ب عشقت اعتراف کردی دوسش داری و اونم مغرور شد ..؟

من این کار رو کردم الان خیلی کم جوابم رو میده مثلا از دیشب جوابم رو نمیده 😔💔

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  
یه نفر رو خیلی دوست دارم بهش گفتم اونم گفت که خیلی وقته که دوسم داره اما الان خیلی کم باهام چت میکنه ...

ناراحت نباش حتما کاری چیزی داره 

وای عزیزم درکت میکنم ایشالله به سلامتی بغل بگیری 

ممنونم.مرسی هفته اخرم هنوزدردکاذبم ندارم نگران شدم کلا۱۷تیربستریم میکنن امپول فشارنمیخوام☹😑امیدوارم زودترتموم شه باروندخودش توخواهرام سابقه ۳۸به بعدموندن بارداری وجودنداره شانس منه😣

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
ممنونم.مرسی هفته اخرم هنوزدردکاذبم ندارم نگران شدم کلا۱۷تیربستریم میکنن امپول فشارنمیخوام☹😑امیدوارم ...

آره روزای آخر آدم دیگه کلافه میشه ولی بازم قدر این روزات و بدون بخدا پسرم و همین الان خوابوندم همش میگفت بلند توپ بازی کنیم 

اره شدم ولی نمیگم .. فقط همه چیو سپردم به خدا همین

پس مطمعن باش خدا همه چیو واست راست وریست میکنه که به عشقت برسی ایشاالله

آره روزای آخر آدم دیگه کلافه میشه ولی بازم قدر این روزات و بدون بخدا پسرم و همین الان خوابوندم همش م ...

اوه بچه منم پسره میدونم منم بیخوابی وخستگیادرپیش دارم خدایی خسته نباشی

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
اوه بچه منم پسره میدونم منم بیخوابی وخستگیادرپیش دارم خدایی خسته نباشی

ممنون عزیزم خستگی که داره ولی اینقدر شیرین زبونه میمیرم براش ظهر اومده بوسم میکنه میگه مامان من تو را دود دارم