۶۵۳۲۱ مدیر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 784 عنوان نخوابیدن | مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 36 پست سلام چرا بیدارید عضو گروه آبی ..وزن شروع ۶۹ ...وزن هدف ۵۹ ...شروع ۱۴۰۰/8/23 من میتوانم 💪 1400/04/10 | 03:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عجببببب عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 12255 چرا چی شده یه نفر رو خیلی دوست دارم بهش گفتم اونم گفت که خیلی وقته که دوسم داره اما الان خیلی کم باهام چت میکنه از ديشب هم جوابم رو نمیده💔😔💔💔 بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد
۶۵۳۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 784 بس که نی نیم تکون میخوره نمیتونم بخوابم لگنمم دردداره بدنمم داغ شده بعدظهرهم عین ...خوابیدم اینهمه د ... وای عزیزم درکت میکنم ایشالله به سلامتی بغل بگیری عضو گروه آبی ..وزن شروع ۶۹ ...وزن هدف ۵۹ ...شروع ۱۴۰۰/8/23 من میتوانم 💪
دریا۹۶۶۵ عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 947 خوابم نمیگیرع فکرم مشغوله🚶🏻♀️بعد فردا باید ساعت ۹ بیدار شم درس دارم🚶🏻♀️🤦♀️🤦♀️ 😛😎💚❤
عجببببب عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 12255 تو همونی نیستی ک گفتی ب عشقت اعتراف کردی دوسش داری و اونم مغرور شد ..؟ من این کار رو کردم الان خیلی کم جوابم رو میده مثلا از دیشب جوابم رو نمیده 😔💔 بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد
۶۵۳۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 784 یه نفر رو خیلی دوست دارم بهش گفتم اونم گفت که خیلی وقته که دوسم داره اما الان خیلی کم باهام چت میکنه ... ناراحت نباش حتما کاری چیزی داره عضو گروه آبی ..وزن شروع ۶۹ ...وزن هدف ۵۹ ...شروع ۱۴۰۰/8/23 من میتوانم 💪
paradox__n عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 4553 من این کار رو کردم الان خیلی کم جوابم رو میده مثلا از دیشب جوابم رو نمیده 😔💔 🥺💔
عجببببب عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 12255 ناراحت نباش حتما کاری چیزی داره نه تو وات انلاینه همش بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد
وروجک۲۲ عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 وای عزیزم درکت میکنم ایشالله به سلامتی بغل بگیری ممنونم.مرسی هفته اخرم هنوزدردکاذبم ندارم نگران شدم کلا۱۷تیربستریم میکنن امپول فشارنمیخوام☹😑امیدوارم زودترتموم شه باروندخودش توخواهرام سابقه ۳۸به بعدموندن بارداری وجودنداره شانس منه😣 SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
عجببببب عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 12255 🥺💔 اگه عاشق شدی بهش نگو ازت دور میشه بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد
paradox__n عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 4553 اگه عاشق شدی بهش نگو ازت دور میشه اره شدمولی نمیگم .. فقط همه چیو سپردم به خدا همین
۶۵۳۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 784 ممنونم.مرسی هفته اخرم هنوزدردکاذبم ندارم نگران شدم کلا۱۷تیربستریم میکنن امپول فشارنمیخوام☹😑امیدوارم ... آره روزای آخر آدم دیگه کلافه میشه ولی بازم قدر این روزات و بدون بخدا پسرم و همین الان خوابوندم همش میگفت بلند توپ بازی کنیم عضو گروه آبی ..وزن شروع ۶۹ ...وزن هدف ۵۹ ...شروع ۱۴۰۰/8/23 من میتوانم 💪
۶۵۳۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 784 اره شدم ولی نمیگم .. فقط همه چیو سپردم به خدا همین پس مطمعن باش خدا همه چیو واست راست وریست میکنه که به عشقت برسی ایشاالله عضو گروه آبی ..وزن شروع ۶۹ ...وزن هدف ۵۹ ...شروع ۱۴۰۰/8/23 من میتوانم 💪
وروجک۲۲ عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 آره روزای آخر آدم دیگه کلافه میشه ولی بازم قدر این روزات و بدون بخدا پسرم و همین الان خوابوندم همش م ... اوه بچه منم پسره میدونم منم بیخوابی وخستگیادرپیش دارم خدایی خسته نباشی SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
۶۵۳۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 784 اوه بچه منم پسره میدونم منم بیخوابی وخستگیادرپیش دارم خدایی خسته نباشی ممنون عزیزم خستگی که داره ولی اینقدر شیرین زبونه میمیرم براش ظهر اومده بوسم میکنه میگه مامان من تو را دود دارم عضو گروه آبی ..وزن شروع ۶۹ ...وزن هدف ۵۹ ...شروع ۱۴۰۰/8/23 من میتوانم 💪
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65321 اگه خوابی اینج چیکار میکنی دیدی بعضیا تو خواب راه میرن منم تو گوشی میچرخم😉 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙