2789
عنوان

نی نی دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 28 پست

شوهر من عاشقققققق پسره البته کل خانوادشون اینجورن اخه کلا خیلی کم پسر دارن و دختراشون خیلی زیادن

از اول عقدم اسم پسر خیالیشو همش تکرار میکرد ی طوری شده بود خودمم باورم شده بود که بچمون باید پسر بشه

وقتی سونو گفت دختره اصلا مات و مبهوت موندم کلی گریه کردم فقط وفقط بخاطر شوهرم

شوهرمم ناراحت شد خیلی زیاد ولی خواست خدا بود 

ولی الان عاشق دهترمه و خیییییبلی دوسش داره و بهش میرسه اما همچنان عاشق پسره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاءالله دامنت سبز بشه.ولی دلم شکست بخدا دیروز بهم احتمال داد همون جا گفتم خدایاشکرت انقد خوشحال بو ...

غصه نخور دنیا بیاد نظرش عوض میشه اونم نظرشو گفته. دیگه و  آرزوشو

مردها اکثرا بچه تا وقتی متولد نشده خیلی احساس و وابستگی بهش ندارن 

ولی وقتی بیاد جونشون میشه 

با هم مهربان باشیم ♥️
شوهرم من عاشق پسربودانقدردوست داشت ک نکوبچه اولم ک دخترشدبازم گفت خداروشکرب دنیااومدشوهرم انقدررررعا ...

فهمید دختره عکس العملش چی بود تاقبله اینکه برم سونو خیلی خوشحال بود ازدیروز که رفتم اصلا انگار دوس نداره من حامله باشم

خودش خواهر نداره باباش هم خواهر نداره مادرشم خواهر نداره نمیدونم چرا اینجورین اصلا دختر دوس ندارن

چون دختر خواهر نداشتن درکی از دختر ندارن بزار دنیا بیاد انشالله میشه سوگلی خونه همشون، منکه شوهرم تک پسره و چهارتا خواهر داره بازم میمیره برای دخترم ،میگه چشامه نفسمه ،قسم میخوره بدونش لحظه زنده نمیمونم

بچه اول منم دختره و شوهرم دوس داشت پسر باشه الان پنج سالشه یعنی بگم در حد جنون شوهرم عاشقشه باور نمی ...

دیروز که بهش گفتم خوشحال نشد کلی گریه کردم بعد دید ناراحتم میدونستم نقش لازی میکنه شروع کرد براش خوندن ولی خیلی ضایع بود که اصلا خوشحال نشده

فهمید دختره عکس العملش چی بود تاقبله اینکه برم سونو خیلی خوشحال بود ازدیروز که رفتم اصلا انگار دوس ن ...

گفت خداروشکرحکمت این بوده دخترباشه خوب مردایکم پسربیشتردوست دارن نمیدوننننن وقتی دخترمیادچی میشه تموم زندگیشون میشه فعلاهیچی نگوبزارانشاالله بیادخداخودش طوری مهرشوبندازه تودلش ک ب تواجازه نده دعواش کنی

دیروز که بهش گفتم خوشحال نشد کلی گریه کردم بعد دید ناراحتم میدونستم نقش لازی میکنه شروع کرد براش خون ...

نگران نباش عزیزم بزار دنیا بیاد انشالله ،همچین عاشقش میشه همسرتون که دیگه شمارو نمیبینه   باباهای الان بشدت دخترذلیلن، کی میخواد دخترای لوس مارو بگیره نمیدونم

نگران نباش عزیزم بزار دنیا بیاد انشالله ،همچین عاشقش میشه همسرتون که دیگه شمارو نمیبینه     ...

امکان داره سونو بعدی بگه پسره اخه منشی سونو گفت ۶۰یا۷۰درصد احتمال میده

امکان داره سونو بعدی بگه پسره اخه منشی سونو گفت ۶۰یا۷۰درصد احتمال میده

اره خیلیا عوض شده ،من بچه اولم سونوی اول گفت پسره سونوی دوم گفت دختره ،حالا مال شما هم ممکنه خطا داشته باشه چون سونوی اؤل جنسیت کامل معلوم نیست

اره خیلیا عوض شده ،من بچه اولم سونوی اول گفت پسره سونوی دوم گفت دختره ،حالا مال شما هم ممکنه خطا داش ...

اخه هرکی اطرافم رفته بهش احتمال دادن درست دراومده