2777
2789
عنوان

دردناکترین جمله ای که کسی بهتون گفته چی بوده؟💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6142 بازدید | 223 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پدرشوهرم بهم تهمت زد و گفت به من گفته پدرسگ خواهرشوهرمو جاریمم دلشون میخاست باور کنن با لینکه میدونستن من اینجور ادمی نیستم و بهم بی احترامی میکردن و محل نمیدادن و تحقیرم میکردن .هنوزم که ۱۵ سال گذشته به شوهرم میگم هیچوقت اون تهمتو نمیبخشم 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

شوهرم با دوستش همکار بودن قرارداد شوهرم تموم شد 

رفت کار ازاد پیش کسی 

بعد دوستش اومد خونمون 

گفت رفتار فلانی(اونی که شوهرم پیشش کار میکرد) خیلی عوض شده از وقتی که سرکار نیس 

منظورش این بود شده کارگر اون اقا 

قشنگ صداس شکسته شدن قلبمو شنیدم 

ولی خدایی اونی که شوهرم پیششه اصلا اینطور نیس میگه تو همکارمی تو مثل پسرمی

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍

کارما#

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

راستش زیاد شنیدم از دوست و اشنا انروزم خاهرم ی چی گف ک نمتونم بگم☹نمیبخشمش

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

یکی به یکی دیگه گفت ازش متنفرم (منظورشون من بودم)

اونیکی گفت همه ازش متنفرن

جدی صدای شکستن قلبم اومد

الان هزار فرسنگ مقامم ازشون بالاتره🙂

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز