2777
2789
عنوان

چالش بازی 🤭🥰🤪🤠🥳🙊💋

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 78 پست
+من دلممم تنگهههه واسه ی دلخوشیه کوووچیک +آدم و حوا منو تو شیرینو فرهاد منو تو لیلیو مجنون منو ت ...

+بگو کجایی کوشی معلومه من بیس چاری گوشی پلومه،اندر خم ی تک زنگت نمیدونی چ بغضی تو این گلومه

+شده بخای گریه گنی نتونی غرورت نزاره شده زندگی بخاد بزنه کفرتو در بیاره هی پشت هم سیگارو یه حال بد و بیمارو

+خرابش نکن هرچی من ازت ساخته بودم نمیدونم چجوری تورو نشناخته بودم

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
+من دلممم تنگهههه واسه ی دلخوشیه کوووچیک +آدم و حوا منو تو شیرینو فرهاد منو تو لیلیو مجنون منو ت ...

اخری از رضا بهرام فوق العادس😍👌

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زبونه اونا اسپانیایی اصلا

کسی نمیدونه 

یکی دیگه میگم،، تادلم دیدت پسندیدت به خدا اینجوری که میخندی من دلم میره

تاب تاب عباسی           یادش بخیر اون بازی                  هر بار قسم می دادم                  خدامنو ننداری              تاب تاب عباسی  خداخستم از بازی        دنیا چقدر تابم   کاشکی منو بندازی 💙 لایکم کنین قربونم برین تو تاپیکای ترسناک خنده عکس خاطره پایه هستم منم تگ کنین با اجازه🤚    
کسی نمیدونه  یکی دیگه میگم،، تادلم دیدت پسندیدت به خدا اینجوری که میخندی من ...

اون فکر کنم tm بکس

من از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ، کس نمیگیرد بدین بالا نشینی ها  در راه شناخت دین هستم و تیکرم برای اونه ( دیدن این فیلم جرم است) رو حتما ببینید خواهرانه بهتون پیشنهاد میکنم من اصلا مذهبی نیستم من فقط به خالقم معتقدم انقدر درگیر پول جمع کردن شدیم که داشتم فکر میکردم چند نفرمون امام حسین و به سکه ی طلا میفروشیم!!! فرق ما با مردم جاهل اون زمان چی هست؟ نیاز جنسی داری؟ امکان ازدواج نیست؟ هر منطقی میگه یه طوری باید تخلیه ش کنی یا این ک عذاب بکشی، خدا تو قرآن میگه تو پاکدامن باش من تو رو از درون بی نیاز میکنم، آقا مگه من درون تو اون میل جنسی رو نذاشتم؟ خودم میدونم چطوری تو رو آروم کنم اگه عفیف باشی🤗 دوست داری همسرت پاکدامن باشه در آینده؟ خدا تو قرآن میگه خوب ها رو نصیب خوب ها میکنم بد ها رو نصیب بد ها، اگه میخوای شوهرت یا زنت عفیف باشه، باید خودت پاک باشی، نمیشه همه چرخ هاتو بزنی بگی بعد ازدواج همه رو قیچی میکنم😉کاربری قبلا دست دو نفر بوده و من سومی هستم 😇💐
اون فکر کنم tm بکس

تی ام بکس اره

تاب تاب عباسی           یادش بخیر اون بازی                  هر بار قسم می دادم                  خدامنو ننداری              تاب تاب عباسی  خداخستم از بازی        دنیا چقدر تابم   کاشکی منو بندازی 💙 لایکم کنین قربونم برین تو تاپیکای ترسناک خنده عکس خاطره پایه هستم منم تگ کنین با اجازه🤚    
اولی تتلو  آخری ارون افشار

نه آخری رضا بهرامه

از ارون افشار خوشم نمیاد اتفاقا🤕

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
نه آخری رضا بهرامه از ارون افشار خوشم نمیاد اتفاقا🤕

جفتشون صداشون شبیه همه 🤣🤣🤣🤣

من از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ، کس نمیگیرد بدین بالا نشینی ها  در راه شناخت دین هستم و تیکرم برای اونه ( دیدن این فیلم جرم است) رو حتما ببینید خواهرانه بهتون پیشنهاد میکنم من اصلا مذهبی نیستم من فقط به خالقم معتقدم انقدر درگیر پول جمع کردن شدیم که داشتم فکر میکردم چند نفرمون امام حسین و به سکه ی طلا میفروشیم!!! فرق ما با مردم جاهل اون زمان چی هست؟ نیاز جنسی داری؟ امکان ازدواج نیست؟ هر منطقی میگه یه طوری باید تخلیه ش کنی یا این ک عذاب بکشی، خدا تو قرآن میگه تو پاکدامن باش من تو رو از درون بی نیاز میکنم، آقا مگه من درون تو اون میل جنسی رو نذاشتم؟ خودم میدونم چطوری تو رو آروم کنم اگه عفیف باشی🤗 دوست داری همسرت پاکدامن باشه در آینده؟ خدا تو قرآن میگه خوب ها رو نصیب خوب ها میکنم بد ها رو نصیب بد ها، اگه میخوای شوهرت یا زنت عفیف باشه، باید خودت پاک باشی، نمیشه همه چرخ هاتو بزنی بگی بعد ازدواج همه رو قیچی میکنم😉کاربری قبلا دست دو نفر بوده و من سومی هستم 😇💐

[QUOTE=197082442]+بگو کجایی کوشی معلومه من بیس چاری گوشی پلومه،اندر خم ی تک زنگت نمیدونی چ بغضی تو این گلومه +شده بخ

شده زندگی همش بزنه کفرتو در بیاره هی پشت هم سیگارو یه حال بدو بیمارو قید همه چیو بزنی از همه دل بکنی😢عاشق این اهنگم ناراحت باشم فقط اینو گوش میدم یوسف زمانی معرکس صداش

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃
دومی احمدونده؟

آره 

اینم هس

هم بینظیره هم سر به زیره خوبه اخلاقش با خنده ی اون خندم میگیره دستو دل بازه توی عشق بازی ازش این روزا راضیم راضی

یکی از راه رسید جانه مرابرد  رضا بهرام

👌🏽

اخری از رضا بهرام فوق العادس😍👌

👌🏽👌🏽👌🏽

یکی دیگم هس

تو رو دیدم زدم قید ساناز نیلوعو رنا قید همه دخترااا محو تو امشب بیا روانیتم من الان😁💃

اولی ارمین زارعییییی دومی یوسف زمانی

👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽

جفتشون صداشون شبیه همه 🤣🤣🤣🤣

ن باباااا😂