2777
2789
عنوان

چالش بازی 🤭🥰🤪🤠🥳🙊💋

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 78 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منه ولگردو جم کن از این کوچه ها ... دارم له میشم تو فک کن رو به رام ! 🙂🧡

علی یاسینی؟

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃
اینترنت شما هم ضعیفه آیا ؟ سایت برای من خیلی کند کار می‌کنه 

اره بخاطر اینترنته یا مشکل از سایته؟

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

زبونه اونا اسپانیایی اصلا

تاب تاب عباسی           یادش بخیر اون بازی                  هر بار قسم می دادم                  خدامنو ننداری              تاب تاب عباسی  خداخستم از بازی        دنیا چقدر تابم   کاشکی منو بندازی 💙 لایکم کنین قربونم برین تو تاپیکای ترسناک خنده عکس خاطره پایه هستم منم تگ کنین با اجازه🤚    
اره عشقه ... صداش ارامشه😁

اوهوم😍منم خیلی دوس دارم صداشو

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃