2777
2789

جاریم زشت و سیاه ولی به خودش میرسه و قرتی هستش بازم خوشگل نیس

قیافه میگیره پز میده محل نمیده هی بدی کرد هی قیافه گرفت هی گزشت کردم هی باز رفتم ازش خرید کردم دیگه نمیرم شدم مثل خودش با اینکه قلب مهربونی دارم ولی به زور تونستم مثل خودش باشم والا ....با اینکه خوشگل و خوش تیپ و ناز و مهربونم بازم قیافه نگرفتم و اون قیافه گرفت اما شدم مثل خودش قیافه میگیرم بد جور

کیا مثل من خسته شدن شدن مثل خود جاری

چجور از خودتون تعریف میکنید و عیب بقیع رو میگید؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ادمی ک خوبه همیشه خوبه ،،هوب بودنتو وابسته ب دیگرون نکن،،،لااقل رفت و امدتو محدود میکنی بکن ولی اینقدر ازش بد نگو ک زشته و فلانه و شما نازی

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

اولا یه کم تواضعم خوب چیزیه

دوما همین که عیب اون میگی همچینم قلب مهربون و ساده ای نداری

ودرآخر من خودم درگیر جاریام نمیکنم که رفتارشون برام مهم باشه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏