2821
2789
یعنی ۴ ماهه پری نشدی؟پس بهتره صبر کنی چندروز دیگه روباره تکرار کن

آره بچم 5ماهس.گفتم شاید طبیعیه 

اما نگران شدم بی بی زدم بنظرم هاله داره

1403/5/22مردم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره 😍

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊
آره 😍

باورت میشه یه روز قبل موعدم آزمایش دادم منفی بود الان یه روز از موعدم میگذره بیبی چکام مثبت شدن تازه دیروز کلی حلقه زدمو ورزش کردم 🤦🏻‍♀️انقدر منو شوهرم ذوق داریم 🥰انشاالله خدا نصیب همه منتظرا کنه

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊
مبارکههههههه 😍 😍 😍 

سلامت باشی 🥺🌹

باورت میشه یه روز قبل موعدم آزمایش دادم منفی بود الان یه روز از موعدم میگذره بیبی چکام مثبت شدن تازه ...

مبارکه عزیزدلم 😍 

حالتو میفهمم

1403/5/22مردم
باورت میشه یه روز قبل موعدم آزمایش دادم منفی بود الان یه روز از موعدم میگذره بیبی چکام مثبت شدن تازه ...

الهی خدا براتون نگه داره عزیزم

من سه تا بی بی چک پررنگ داشتم ولی شوهرم میگفت اشتباهه آخرم آزمایش دادم بتام ۶۳۵ بود

ولی من خیلی انتظار کسیدم الانم دوماهم مونده بغل بگیرمش

تیکر تولد گل دخترمه😍
2824
2823
2791
2779
2792