2777
2789
عنوان

جاری ایندم بلاگره😐

1284 بازدید | 38 پست

من از یکی خوشم میاد ۴ ساله

رفتم پیج زن داداششو پیدا کردم  

استوریم میذاره بعضی وقتا فوضولیم گل میکنه نگا میکنم

حالا میگم نکنه اسمم یادش بمونه بعدا تابلو شه.عکسمو برداشتم از اینستام

بلاگره کتاب و اینا معرفی میکنه ولی پیجش میلیونی نیست

نمیدونم چرا عکس خانوادگی نمیذاره فوضولیم ارضا شه اه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فالوش نکردما پیجش بازه

از شما چ پنهون گاهی وقتا میرم عکساشو با خودم مقایسه میکنم😂

خوشگله دختره

ولی من سرترم مگه نه همه بگید اره اره اره🤨🤨

هیم کاشت ناخون میزنه استوری میکنه چ طرحای قشنگی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

خیلی خوبی تو بابا 🤣🤣🤣

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

چون ممکنه با دیدن عکسش ی جای دیگتم ارضا شه😂🤦🏼‍♀️

جاست_فور_فان😓#  

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
یک طرفه س احساست؟

ن طرفم میدونه ولی موج مکزیکیه گاهی وقتا خوبه گاهی وقتا مثل الان معلوم نی کجا هست

من فک کردم اون قراره جاری تو بشه

اسم منو یادت بمونه یه روز ازم بپرس :مامان شدی یا نه،من برات خیلی دعا کرده بودما😍😍تاریخ امضام تیر ۱۴۰۰هست/دارم میرم دکتر آزمایش و عکس رنگی و سونو دادم قراره آماده شد ببرم دکتر ببینه/
فالوش نکردما پیجش بازه از شما چ پنهون گاهی وقتا میرم عکساشو با خودم مقایسه میکنم😂 خوشگله دختره و ...

ازنظردانایی ودانش بالاترباشید 

بنظرم چهره فقط درحدمعقولش کافیه❤

be kind  be yourself:)

مثل من سرت نیاد مراقب باش البته خواهر شوهرم بود

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 
واو چه اینده نگر😁

یکم متوهمی ام خودم میدونم  

فکر و خیال زیاد میکنم

فیلم جدید چی دیدی  

اگه برات مهمه بعدا نشناستت پیج فیک بزن با اون نگا کن چقد فالور داره؟

الان میگم