2777
2789
عنوان

چه خوشگل شدی امشب🥰😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 76 پست
وای که چقد این آمنه رو من دوس دارم هرروز گوش میدم بهش معلومه ی دهه شصتی نابی👍👍

دهه شصتی نیستم اتفاقا😁🙈

ولی کلا اهنگای دهه شصتی رو گوش میدم و اهنگایی که همسن و سالام گوش میدن هیچ رقبتی ندارم

با این اهنگا من ارامش میگیرم

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا اینو شماعی زاده خونده چه عالی نوشتی اون قسمت زبون زرگریشو یادش بخیر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂آره حسن عاشق زبون زرگری بوده خواسته فرو کنه تو حلق یارش اما خب یارش نفهمید و رفت  حسن اهنگِ..

خیلی وقته ک  دیگه دلت واسم تنگ نمیشه،  گل ابریشم من ک دلش سنگ نمیشه 

رو خوند 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
😂😂😂آره حسن عاشق زبون زرگری بوده خواسته فرو کنه تو حلق یارش اما خب یارش نفهمید و رفت  حسن اهن ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
سیاه کجک جان جان تومنو دیوانه کردی😂😂😂

سیاه چَچَک جان جان نبود!؟ 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
دهه شصتی نیستم اتفاقا😁🙈 ولی کلا اهنگای دهه شصتی رو گوش میدم و اهنگایی که همسن و سالام گوش میدن هی ...

عالی هستی تو دختر جنس ما تیرماهیا همینه 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
سیاه چَچَک جان جان نبود!؟ 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣

نه سیاه لچک جان بود لچک به معنی روسری بلند سه گوش

عشق تو دروغ بود دیگه؛ نه دیگه نه من… نه تو دیگه….! ●♪♫

میخوام اسمتو فراموش کنم؛ آتیشتو خاموش کنم ●♪♫

هوس تو چشمات میگن؛ برق روی لب هات میگن ●♪♫

عشقمو به بازی گرفتی! خانم منو اشتباهی گرفتی! ●♪♫

پرندها برگشتن به خونه نازی همدم من  بهار اشنایی یادم اومدم نازی همدم من

تو فوق العاده ای

نه سیاه لچک جان بود لچک به معنی روسری بلند سه گوش

ماشالله ب ما... اون بنده خدا  گفت کجک

منم گفتم چچک😐

نگو اصلش لچک بوده😶 معلومه دل نمیدادیم ب خوانندها. فقط الکی شلنگ و تخته مینداختیم...! 

ماشالله ب ما... اون بنده خدا  گفت کجک  منم گفتم چچک😐  نگو اصلش لچک بوده😶 معلوم ...

🤣🤣🤣🤣تازه ما بچه بودیم میگفتیم آمنه شورت تو جام شرابه منه

🤣🤣🤣🤣تازه ما بچه بودیم میگفتیم آمنه شورت تو جام شرابه منه

😂😂😂

اهنگ ابی... ما می‌گفتیم هدیه رو باز نکرده  پَسپِر اِسپاد....  

ب جای پس فرستاد...