سلام امروز کسی که دوسش دارم چون فامیله و خونه ی ما مهمونه من داشتم از اتاق بیرون میومدم اونم داشت میومد بیرون تو ی راهرو من رد شدم اونم پشت سرم بود شاید فقط ۴ ثانت فاصله بینمون باشه من یهو بدنم لرزید چون خیلی نزدیک بودیم یجوری شدم استرس گرفتم
یا چرا کسی که دوسش دارم خیلی تاحالا بهم خورده؟!😐🤣 مثلا یکبار داشت کفش میپوشید یکم کج شد بهم خورد و ی بار هم داشت رد میشد به کمرم خورد
ی بار خیلی قشنگ بود داشت کتابی که خریدم رو چک میکرد و اولین باری بود که از دستش وسیله ای رو میگیرم کتاب رو گرفت سمت من که بهم بده منتظر بود ازش بگیرم من خجالتی هستم نخواستم بگیرم اما ازش گرفتم
ی بار بابام به شوخی به همین پسره گفت بهت زن میدم بمون همینجا و به من اشاره کرد من وقتی اینطور شد سریعا از پذیرایی خارج شدم ابروم رفت اب شدم رفتم تو زمین مادر پسره هم پیش پسره بودچیزی نگفتن منم خجالت کشیدم بعدش همه خانم ها جمع شده بودن تو اتاق پسره کار داشت میخواست چیزی رو برداره اومد داخل من وقتی اومد سریع خارج شدم وقتی رفت دوباره وارد شدم دو بار اینطور تکرار کردم وقتی میومد من میرفتم بیرون که اونم از این حرکتم نمیدونم چی برداشت کرد اما به خواهرش گفت خجالت هم حدی داره ( درباره من گفت )