2777
2789
عنوان

میخوام برم پابوس آقا امام رضا😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 209 پست
😊بااینکه نه نمازی میخونم و نه به این چیزا اعتقاد دارم امیدوارم امام رضا منو دوس داشته باشه 😞دعا کن ...

نشد دیگ تو ی قدم بردار تا خدا 10 قدم واست برداره خواستی امضامو بخون

بعدشم ب چی اعتقاد نداری حتی خارجی ها هم میدونن ک بعد از مرگ ی عالم دیگ هست پس کارای خوب بکن تا اون دنیا جات خوب باشه اجی❤

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای جانم😍زیارتت قبول گلم و حاجاتت روا انشاء الله،سلام به آقام برسون و بگو بهار هنوز منتظره ،به حق ما ...

حتما عزیزم

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
حتما عزیزم

عزیزم خواهشا برام خیلی دعاکن بگوآقامشکلاتش حل بشه انقدرخوشبخت بشه که این روزایادش بره این دعاروبرام کن ممنونم ازت ان شاءالله حاجت روابشی گلم

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

اسی تورو ب کبوترای امام رضا قسمت میدم حتما دعام کن سلامتیو به خیرو شادی شوهرم زووود منتقل شه شهر خودم خیلی غربت سخته 😭😭😭😭

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

عزیزم مادر منم (اسمش عزیزه اس)دعا کن بگو یا امام غریب تو که ضامن آهو شدی مادرم کسی رو نداره به معنای واقعی هیشکی دلش نمیسوزه خودت ضامنش شو سلامتیشو بگیر از خدا براش .قربونت بشم یا امام رضا

خوشبحالت عزیزم .من تاحالا زیارت نطلبیده آقا خیلی تو دلم مونده

داخل حرم بازه میزارن برید تو ..؟؟؟

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

🙏🙏🙏ببخشید دوستان،چون تعداد زیاده ودارم یاداشت میکنم،نمیتونم جواب پست های قشنگتونو بدم،فقط لایک میکنم،التماس دعا😍🙏

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی.مثبت#  

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
حتما عزیزم

ای وای اسی الان امضاتو دیدم با این وضعیت حاملگیتو یک بچه هم داری 

داری تو گرونا میری مشهد خطر داره ک😕😞

😊بااینکه نه نمازی میخونم و نه به این چیزا اعتقاد دارم امیدوارم امام رضا منو دوس داشته باشه 😞دعا کن ...

چرا فرستاده اش رو قبول داری ؟!

چرا نمیری سمت خدا؟؟

منم قبلا مثل تو  بودم(نماز نمیخوندم و..) تو منجلاب گیر کرده بودم. دوسال پیش شب قدر توبه کردم(:  الان شاید هنوزم زندگیم مشکل داره ولی عاشق خدا و زندگیمم..

خدا خیلی حالتو خوب میکنه😍💚

خدا با منه🌹

تو خودت حامله ای و زائر 

خواهش میکنم برام دعاکن خدا بهم بچه سالم بده دیگه هسته شدم از انتظار.خواهش میکنم برام دعاکن خیلی دلم گرفته.اسمم فاطمه س

خدایا بچه هام دست تو امانت🙏🏻🙏🏻
چرا فرستاده اش رو قبول داری ؟! چرا نمیری سمت خدا؟؟ منم قبلا مثل تو  بودم(نماز نمیخوندم و..) ت ...

من یه تایمی نماز میخوندم و واقعا میدیدم حالم چه قدر خوبه اما خب میدونی به اینکه لاک بزنم یا ناخن بکارم و آزاد باشم خیلی بیشتر علاقه نشون میدم از طرفی هم میخوام با خدا باشم دوست دارم بااون باشم اما خب چیزای دیگه منو جذب خودش میکنه که از خدا و نمازم دور میشم

چرا فرستاده اش رو قبول داری ؟! چرا نمیری سمت خدا؟؟ منم قبلا مثل تو  بودم(نماز نمیخوندم و..) ت ...

اشکمو در اوردی دختر تو نظر کرده ای خیلی واسه بابام دعا کن شرمنده زنو بچش نشه 15 ساله داره میدوه پیر شده خیلی دعاش کن کارشون درست شه ب سلامتیو خوشحالی

منم شوهرم منتقل شه شهرمون

انشاءالله