2777
2789
عنوان

دارم تصمیم می گیرم تک فرزند باشم ولی می ترسم پشیمون شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2817 بازدید | 89 پست

وااااای عزیزم اصلا این موهبت رو از خودت و اون بچه دریغ نکن ، به خدا که خوشبختی با رفاه مالی ایجاد نمیشه ،خوشبختی به احساس خوشبختیه ، اینو حتما همه احساس کردن اونایی که بدون پول احساس خوشبختی نمیکنن با پول فقط مشکلات دیگر رو کمرنگ میکنن ولی میشه آدم پول نداشته باشه و خوشبخت باشه ،یه نمونه اش زندگی خودم ،وضع مالی پدرم خوب بود اما خونه ی پدرم احساس خوشبختی نمیکردم ، چون مشکلات در من بود اما وقتی ازدواج کردم به شدت از نظر مالی اوضاعم تغییر کرد الان یه بچه هم دارم و از نظو مالی شاید زیر خط فقر باشیم ،اما واقعا خوشبختم ، به لطف خدا خوشبختی رو با همه ی وجودم حس میکنم ، دوست دارم هفت تا هم بچه بیارم 

در ضمن بچه وقتی با قناعت بزرگ بشه شخصیت بهتری پیدا میکنه اینو هم به تجربه در اطرافیان دیدم هم روایت داریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم مامالی۴

خیلی شرایط روانی سختی سر بارداری دخترم داشتم.ولی الان زندگیم ثبات پیدا کرده.

منتها هنوزم خسته ام از اون روزها و خستگیم در نرفته

فکر که میکنم قضیه مالی با وجود بچه دوم فشار میاره و خستگی من دو چندان میشه

میترسم از جای امنم بیام بیرونو دوباره از اول یه بچه بزرگ کنم

اینایی که میگن بچه با خودش روزی نمیاره بستگی داره چه قدر به هدای خودشون اعتماد داشته باشن ،و اینکه از روزی چه چیزی تو ذهنشونه، اگر انتظارشون از روزی هزینه های حداقلی باشه میبینن که میاره ...

منم طرفدار تک فرزندی هستم ولی خب بچه دوم که خداخواسته شد خیلی مزایا برام داشت.دخترم همبازی داره با همدیگه تعامل میکنن دخترم مستقل شد و ی جورایی شخصیت قویتری پیدا کرده 

من که با شرایط مساعد هم تصمیم گرفتم تک فرزند بمونه پسرم

اصلا دلم نمیخواد یکی دیگه رو هم وارد این دنیای کثیف و بی ارزش کنن

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

نه تورو خدا اسی این بدی رو در حق بچت نکن من تک فرزندم اصلااااا خوب نیست افتضاحههههه 

خودت فرق کن یه عمر باید مثله من حسرت یه خواهر یا برادر بکشی😔😔یه باید همه حرفاتو تو خودت بریزی چون تو تک فرزندی😔😔یه عمر باید خواهر و برادرای دیگرونو ببینی و آه بکشی😔😔

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

فقط تک فرزندی و تمام✋ به این فکرکن اللن تو سال ۲۰۲۱ مرغ پیدا نمیشه،پیدا هم بشع کیلو خداتومنه،۲۰سال ...

این چه حرفیه میزنیه دختر با این همه ناامیدی که تو دلت داری خودتو داغون میکنی ،از بالاتر نگاه کن زمان شاه مردم نه تنها گوشت و مرغ به زور میدیدن برنج هم نمیدیدن سال بعرسال مردم برنج میخوردن اینو اگه از قدیمیا تون بپرسی حتما میدونن ،ما یه مدت یه مقدار مشکلات اقتصادی کشورمون زیاد شده که تازه بازم با اون موقع قابل مقایسه هم نیست ،و ان شاالله رفع میشه و قابل رفعه ،

چون مرغ و گوشت گرونه پس نعمت لذت بچه دار شدن و از خودمون و اون بچه هم بگیریم آخه این چه استدلالیه خواهر؟

فقط تک فرزندی و تمام✋ به این فکرکن اللن تو سال ۲۰۲۱ مرغ پیدا نمیشه،پیدا هم بشع کیلو خداتومنه،۲۰سال ...

عزیزم شما تاریخ رو مطالعه کن بشر همیشه با چالش روبرو بوده جنگ قحطی خشکسال....  

اگر همه اینطوری فک میکردن که منقرض شده بودیم. منم مثل شما فک میکردم. حالا گرونی هیچ گرم شدن زمین بی آبی و آب شدن یخ ها چالشم بود. اما یکی به این جمله رو گفت و من تاریخ رو یه مرور کلی کردم نه اینکه حالا بشینم دقیق بخونم ها دیدم تا بوده همین بوده و همیشه مردم درگیر چالش های حکومتی و زیست محیطی بودن سیل و زلزله و جنگ و خشکسالی.... خیلی نباید رو مسائل ریز شد خودمون اذیت میشیم. 

هرکس طبق شرایط اقتصادی و روحی خودش باید تصمیم بگیره. 

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 

همه چیز به خودتون بستگی داره، اینکه از نظر روحی چه قدر قوی باشید یا بخوایید چی کار کنید ، میشه از کوچکترین ناکامی عذاب کشید و حسرت ....

و میشه به مشکلات زندگی به چشم یک فرصت نگاه کرد فرصتی برای قوی تر شدن 

ما به این جسم و این کره ی خاکی محدود نمیشیم  ..ابد در پیش داریم .

منم مثل اسی هستم همه فکرم شده درگیر اینکه ایا فرزند دوم بیارم یا خیر

دلم خیلی میخاد بیارم

اما میترسم از نگاه به ایندش.چون هرچقد بزرگتر بشن چیزهای بزرگتری هم میخان 

شاید ما جای دیگر مرده ایم و اینجا جهنم ماست
عزیزدلم پدرشوهر من یه جوون ۲۷ ساله بوده که زمان شاه کار میکرده و اوت زمان ۴ تا مغازه تو بازار تهران ...

عزیزم پدر شوهر شما یه نفر بوده من در مورد اکثر مردم صحبت میکنم روستاها شهرستانها، قاطبه ی مردم

تاریخ بین الملل خیلی به روشن شدن حقایق کمک میکنه عزیزم  

خب یکی اینطوریه یکی اونطوری ریسکه.ممکنه به دنیا بیاد باهاش اوکی باشه میتونه هم نباشه.ولی کاملا معلوم ...

نظرتون محترم، ولی بنظر من همون اندازه که از بی پولی میمیرن چندین برابرش از تنهایی دق میکنن

تو چنین خوب چرایی...