2777
2789
عنوان

عمرتونو کجا خرج میکنین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 91 پست
نه چرا باید  ببخشند اصلا اونا کیند که ببخشند اصلا کار خیلیییییی خوبی کردند که فنا از فرزین دفا ...

نمیدونم چرا از اون تیکه ی خوب کرد بلاک کرد خیلی خنده م گرفت 😂😂😂😂

😘😘

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نمیدونم چرا از اون تیکه ی خوب کرد بلاک کرد خیلی خنده م گرفت 😂😂😂😂 😘😘

والاااا😂😂راست میگم دیگه خوب کرد بلاک کرد 

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والاااا😂😂راست میگم دیگه خوب کرد بلاک کرد 

😂😂😂

راستی مومو فرزاد استوری جدید نذاشته؟ حال ندارم برم چک کنم 😂

😂😂😂 راستی مومو فرزاد استوری جدید نذاشته؟ حال ندارم برم چک کنم 😂

چرا گذاشته. 

میخوای از اونجایی که حرف میزنیم. بفرستم؟

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
چرا گذاشته.  میخوای از اونجایی که حرف میزنیم. بفرستم؟

وااااای مومو فقط امضات 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وااااای مومو فقط امضات 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

راست نمیگم؟😂😂

نه چرا باید  ببخشند اصلا اونا کیند که ببخشند اصلا کار خیلیییییی خوبی کردند که فنا از فرزین دفا ...

خانوم محترم لطفاااااا حرمت نگه دار تا منم بتونم حرمتتونو نگه دارم!!!😕😑

اسطوره شما برای شما محترمه اسطوره منم برای من!!!پس توهین ممنوع!!!😌😜

برای ما مهم نیست ک اقای فرزین اون فن مارو بلاک کرده یا ن اینجوری اسطورع شما نشون دادع ک حرف ی فن پیج ی مردم عادی انقد براش مهم بوده ک زده بلاک کرده😂💪✌

ضمنا فامیل کوچیکشو با احترام بگین مگه من گفتم فرزاد یا فرزین ک شما میگی طلیسچی لطفا احترام نگه دار خانوم فن پیج!!!!😠😕😒

اصلا علیرضا تو جریان نبوده فنای شما بحثو پیش کشیدن گل !!من کاری با عاقای فرزین ندارم ولی اگ کسی بخواد با علیرضا بجنگه و کاریش داشع باشع من ب شخصه سینع سپر میکنم بقیع بچه ها هم همین طور....😌😎

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
ماشالله بهشون نمیخوره ۳۶ باشن 😁 ❤

بلع بلع خوب مونده علیرضا:))))

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨