khoshmze مدیر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 عنوان عکس بی بی چک بیاید خانوما | مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 41 پست ببینید مثبته🤭 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍 1400/04/08 | 22:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khoshmze مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 ان شاالله ک بارداری منظورت اینه ک ی بار اقدام کردی یا تازه یک ماهه؟ ی بار 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
khoshmze مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 منفیه🥺 فدای سرم😃😂 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
sa_ye3 عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 2946 فدای سرم😃😂 خداروشکر که ناراحت نیستی🌹 دختر نازم خیلی دوست دارم ❤️دایانا❤️
khoshmze مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 خداروشکر که ناراحت نیستی🌹 ن آخه تازه اقدام کردم چرا ناراحت باشم خدا صلاح بدونه میده ندونه نمیده مام میگم شکر 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
sa_ye3 عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 2946 ن آخه تازه اقدام کردم چرا ناراحت باشم خدا صلاح بدونه میده ندونه نمیده مام میگم شکر لایک🌹 دختر نازم خیلی دوست دارم ❤️دایانا❤️
khoshmze مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 لایک🌹 شمام اقدامی؟؟؟من ی سری شکسته شدمتو ۲۰وهفته سقط داشتم مشکل ژنتیکی داشت الان دیگ سپردم ب خدا 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
khoshmze مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 شمام اقدامی؟؟؟ من ی سری شکسته شدم تو ۲۰وهفته سقط داشتم مشکل ژنتیکی داشت الان دیگ سپردم ب خدا ۲۰ هفته 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
sa_ye3 عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 2946 شمام اقدامی؟؟؟ من ی سری شکسته شدم تو ۲۰وهفته سقط داشتم مشکل ژنتیکی داشت الان دیگ سپردم ب خدا من باردارم ۵ هفتمه.به من گفتن تو ی خونت یه عفونتی هست برو بچتو سقط کن ۳ماه خودمو اینور اونور زدم اخرم فهمیدم سالمه.خدا خیلی بزرگه انشالله دامنت سبز میشه همینکه میدونی میتونی بچه دار شی خودش کلیه دختر نازم خیلی دوست دارم ❤️دایانا❤️
khoshmze مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 من باردارم ۵ هفتمه.به من گفتن تو ی خونت یه عفونتی هست برو بچتو سقط کن ۳ماه خودمو اینور اونور زدم اخر ... عار دیگ خداروشکر نی نی دار شدی برای منم دعا کن 💕💕💕 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
sa_ye3 عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 2946 عار دیگ خداروشکر نی نی دار شدی برای منم دعا کن 💕💕💕 دعا میکنم هر روز قران میخونم به نیت توام میخونم گلم یه جزوشو دختر نازم خیلی دوست دارم ❤️دایانا❤️
khoshmze مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 دعا میکنم هر روز قران میخونم به نیت توام میخونم گلم یه جزوشو فداتشم عزیز دلم مرصی😉🥰 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
sa_ye3 عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 2946 فداتشم عزیز دلم مرصی😉🥰 قربونت❤ دختر نازم خیلی دوست دارم ❤️دایانا❤️