راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ممنون عزیزم رتبه کنکور و دانشگاهی که خوندی با رشته ات تاثیر داره معدل دیپلم و اینا چی؟
رتبه کنکور مهم نیس؛ دانشگاهی ک خوندی خیلی تاثیر داره مثلا وانشگاه تهران و شریف رو خیلی میشناسن و قبولش دارن. معدل دیپلم اگه برای لیسانس میخوای بری اره مهمه ولی بخوای ارشد یا دکترا بری تاثیر نداره؛ البته لیسانس فاند نداره کلا ارشدم خیلی سخته فاند گرفتن
مرسی عزیزم ممنون😍😍❤️❤️در مورد اینکه من هوشبری میخونم چجوری میتونم برم فلاند میشه کمک کنین خیلی سرد ...
برای ارشد میخوای بری؟ راجب اروپا اطلاعاتم زیاد نیس کانادا و امریکا رو میدونم؛ ولی فول فاند برا ارشد سخته گرفتنش؛ باید بیشتر هزینه رو خودت تقبل کنی؛ اگه دانشجویی سعی کن معدلت بالای ۱۷ باشه، زبان بخون، مقاله اگه برا ارشد میخوای بری داشتنش امتیاز مثبتیه ولی نداشتنش فاجعه نیس میشه بی مقاله هم رفت