2777
2789
عنوان

چقد معروفی تو نی نی سایت ؟ 😯😜😽😝

592 بازدید | 96 پست

میدونم موضوع تاپیک تکراریه ولی دوست داشتم بزارم  باحاله هر کسی رو که می شناسید لایک کنید ببینیم کی تعداد لایکاش بالاتره بیش تر  معروفه خودم که فک نمیکنم کسی بشناسه ولی حالا 😝 

همه کامنت بزاریم تا اونایی که میشناسنتون لایک کنن💛💙 

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

منکه فک نمیکنم معروف باشم😁

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

اول خودم می زارم 🌻💛

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونم معروف نیستم

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

خوب معروفم مثلا

جایزه داره ؟؟؟🐴🔫

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

نمه ولله😆💔

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

من معروفم تو حس ششم و خنده دارترین ها مثلا پدرم به کسی که دوسش دارم گفته بهت زن میدم به شوخی و ابروم رفت 🤕🤪🤣

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂

😁😁😁🖐

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#  

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
خوب معروفم مثلا جایزه داره ؟؟؟🐴🔫

نه 😅 باحاله