2777
2789
عنوان

دوتاازدوستام مجازی اشناشدن ودارن ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم مجازی اشنا شدم دوماه بعدشم مامانش تو خونمون بود الانم بله برون گرفتیم 🤐همه بد نیستن ولی بای ...

میگم چند سالته؟؟ مطمئنم بالای ۱۵ سال نداری🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..

به نظرم هنوز زوده که بخوای قطعا بگی آره ازدواج مجازی خوبه بذار پنج سال از ادواجشون‌ بگذره ببینی هنوز خوشبختن بعد بگی دوست منم  مجازی ازدواج کرده سه سال اول عاشقانه بودن و الان با یه بچه دارن جدا میشن

من همانم که تو غمگین بشوی می میرد...
ینی چجوری؟😂یادممم بده 

شوهرمن قبلی که بهم پیشنهاد بده ۵.۶ماه به حرف خودش ازمن خوشش میومده ولی نیومده جلو 😂بعد من یه بار تو گروهی که بودیم مربوط به کارای هم رشته ای هامون بود با یه اقا پسری دعوا کردم این اومد جلو یقه پاره کردن به پسره که چرا به این خانوم اینجوری میگی وفلان همین باب شد که روش باز شه خودش بامن صبت کنه ولی باز یه هفته ام خودم جوابشو ندادم 😂😂😂بعد دیه انقد درمونده شد گف فقط بیا ببینمت نخاسی من میرمو پیگیرت نمیشم 😂🤣منم شلخته پلخته بعد امتحان رانندگیم رفتم اولین بارکه دیدمش خررر چشاش شدم 🤭ولی بازم بروز ندادم چون خیلی خوشگل بود حس میکردم باکسیه اومدم زدم براش که بدرد هم نمخوریم 😐گفت چرا گقتم حس میکنم باخانومای زیادی در ارتباطی دیه غیرتی شد اومد گوشی و همه چیزشو ریخت وسط که بگرد واینا 😐بعدش گفتم من اصن دختری نیسم که دوستی کنم باکسی گفت عه گفتم اره گفت پس باشه رفت یه هفته خبری نشد اومد گف من به مادرم گفتم و گفتن الان که نزدیک ماه رمضونه وما امادگی خاستگاری نداریم باشه بعدش 😂منم گفتم این منو اوس کرده دیه جواباشو یکی درمیون میدادم ولی میدیم که خرید میکنه کت شلوار واینا وچیزای عروسی یا هعی میگف دسته گل چی دوس داری واینا بعد ماه رمضونم روز عید زنگ زدن اومدن خاستگاری کلش دوماه توشم شاید ۵.۶بار دیدمش 😐😐😐😐ولی خودش میگه من ۶ماه زیر نطر داشتمت چه طولانی شدببشید🤣🤣🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز