2777
2789
فدات عزیزم انشاالله موفق باشی

همچنین گلم💋 ان شاالله هرچه زودتر دامنتون سبز بشه و خدا یه نی نی خوشگل و سالم بذاره تو بغلت🙏🏻

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایطمون جوری هست که هر دو سه ماه یکبار تو روزای تخمک گذاری همسرم میتونه پیشم باشه وگرنه از نظر ذخیر ...

من چون تنبلی شدید داشتم دارو زیاد گرفتم تا الان نزدیک 15 تومن خرج کردم ک تا انتقال فکر کنم بیست تومنی بشه  بستگی ب داروها داره شما چون مشکلی نداذید واسه شما کمتر میشه 

برای مثبت شدن ای وی افم صلوات بفرستید لطفا
دوستان یه سوال کسایی که مشکل جدی ندارن برای بچه دار شدن ولی به دلایلی به موقع نمیتونن اقدام کنن دکتر ...

واسه اقدام طبیعی ی روز در ماه اقدام درست داشته باشی حله واسه ivf صد بار باید بری و بیای کیت تخمک گذاری بزار هر وقت مثبت شد ب شوهرت بگو هر جور شده اون ی روز و بیاد پیشت 

من چون تنبلی شدید داشتم دارو زیاد گرفتم تا الان نزدیک 15 تومن خرج کردم ک تا انتقال فکر کنم بیست تومن ...

ممنون عزیزم

ان شاالله به زودی خدا یه نی نی خوشگل و سالم و ناناز بهت بده🙏🏻💜🌸 

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏