2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا شهرای دیگه هم رفتم اونا هم منو فرستادم سونوگرافی و آزمایش خون ولی هیچ مشکلی نداشتم 

😑😑عجیبه

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
نه مثلا دو سه ماه نمیشدم یه دفعه چهار ماه پریود بودم یا دو ماه نمیشدم تو یه ماه دو بار میشدم سه سال ...

من هر هفته رو تحمل میکنم ولی خونریزیم خیلی زیاده یعنی تو یه شبانه روز (ببخشیدا)یه بسته نوار استفاده میکنم

اگر سونو  چیزی نبوده شاید هورمونی باشه دکترتون متوجه میشه این جور وقتا . یه دکتر کاربلد برید&nb ...

نه سونو چیزی نبود آزمایش خونم تیروئیدم مشکلی نداشت 

فقط یکم هورمونام بیشتر تولید میکردن دکتر بهم قرص داد گفت خوب میشی ولی الان ۴ ماه گذشته فایده نداره 

نه سونو چیزی نبود آزمایش خونم تیروئیدم مشکلی نداشت  فقط یکم هورمونام بیشتر تولید میکردن دکتر ب ...

عجیبه دارو هورمونی دو دوره خوب میکنه خود دکتر چی گفت کی بهتر میشه؟ فوقش دکترتونو عوص کنید

عجیبه دارو هورمونی دو دوره خوب میکنه خود دکتر چی گفت کی بهتر میشه؟ فوقش دکترتونو عوص کنید

گفت این قرصارو بخوری خودش رو ریتم میاد

میترسم واسه آینده مشکل ناباروری پیدا کنم