2777
2789
عنوان

اسباب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 20 پست
اره واقعن پارسال ما پدرمون دراومد تا پیدا کردیم پولمونم گم بود خونه ها همه اشغال و کوچیک و کثیف  ...

دقیقا ...یه خونه آشغال رو میدن ماهی سه تومن

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
حیفم میاد خیلی ارزون میخرن😢

بده به آشنا عزیزم یا دیوار بزن بفروش به خدا دنیا ارزش نداره اسباب به این سنگینی و زیادی هی جا به جا کنی برا کلاسش انشالله خونه دار که شدی بخر خوبه ولی الان سبک کن خودتو چند سال دیگه کمر درد و بیماریی که بیاد سراغت 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام ، از فروشگاه ایزی پک میتونید بهترین وسایل کاربردی برای اسباب کشی رو پیدا کنید و خریداری کنید. ارسال رایگان در شهر تهران داره ، در این فروشگاه آنلاین میتونید بهترین و کاربردی ترین وسایل اسباب کشی رو پیدا کنید ، از انواع کارتن اسباب کشی ، محافظ های ضربه گیر برای بسته بندی ظروف ، انواع بقچه های مختلف برای بسته بندی لباس و کفش و ... ، پیشنهاد میکنم حتما به فروشگاه ایزی پک یه سر بزنید.

خوبی اساس کشی من اینکه هیچکدوم از وسایلام رو از کارتن در نیاوردم از پارساله...فقط دم دستی و ۳تیگه لوازم برقی....دیگه نیاز نیس چیزی جم کنم فقط رخت خوابه

خدایا به امید خودت♡♡♡نه بنده های بیخودت