2777
2789
عنوان

شوینده صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 21 پست
چشم ولی آخه میدونی چیه من پوستم خیلی خوبه و واقعا نه جوش داره نه لک داره و فقط یخورده خشکه  ...

همون پن بزن عزیزم 

شامپو ب مرور پوستتو خراب میکنه 

ابرسان هم بزن حتما 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
همون پن بزن عزیزم  شامپو ب مرور پوستتو خراب میکنه  ابرسان هم بزن حتما

🙈چشم

اتفاقا همشو دارم😂ولی امان از تنبلی

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مارک کامان افتضاحه پوستت رو اگه دوست داری بندازش بدور 🥺🥺 شوینده به کنترل چربی و و پاکسازی پوست کمک میکنه من پوستم مختلطه ژل شوینده سیمپل دارم خیلی راضیم 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
مارک کامان افتضاحه پوستت رو اگه دوست داری بندازش بدور 🥺🥺 شوینده به کنترل چربی و و پاکسازی پوست کمک ...

واقعا؟لعنت به فروشنده هه باشه میرم یکی دیگه میخرم

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

سلام 

ترکیبات شوینده صورت جوریه که هم ph پوست رو تنظیم میکنه هم منافذ پوست رو جوری تمیز میکنه که هم آلودگی ها و مواد آرایشی پاک میشه از صورتت و پوستت جوش نمیزنه. اگه دوس داری بیشتر بدونی حتما اینجا درموردش بیشتر بخون.

خب دوستان، من واقعاً این ژل‌های شستشو صورت رو تست کردم و خواستم تجربه‌ام رو باهاتون به اشتراک بذارم.

اولاً ژل شستشو صورت سیسه، خیلی خوبه، با اینکه طبیعیه و ضدعفونی‌کننده، پوست رو تمیز و رطوبت دار نگه می‌داره. احساس تازگی و لطافتی که بعد از استفاده داری، خیلی خوبه.

حالا ژل شستشو صورت گارنیه! اینم یه محصول با انرژی‌بخش و آنتی‌اکسیدان که پوستت رو از آلودگی‌های محیطی پاک می‌کنه. مناسب برای هر نوع پوست و حس تازگی بعد از هر استفاده، واقعاً حس بسیار خوبی به آدم دست می‌ده.

و حالا ژل شستشو صورت لورآل، که حاوی اسیدهای آمینه و ویتامین E هست. من اینو دوست داشتم چون پوستم رو تقویت کرد و ساختارش رو بهبود داد. حس کردم که پوستم نرم و لطیف‌تر شده.

ولی خب، اگه می‌خواین بهترین رو انتخاب کنید، بدون شک ژل شستشو صورت نوتروژینا رو پیشنهاد می‌کنم. خودم ازش استفاده کردم واقعاً عالی بوده. برید رو گوگل، "مالالیز" رو بزنید، بالای صفحه محصولات نوتروژینا رو می‌بینید، کلی اطلاعات و لینک برای خرید هم داره. حتماً یک نگاهی بندازید، ارزششو داره!

https://malaliz.com/product-category/cosmetics/skin-care/face-wash/