2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دوزبانه نیستیم خواهر داره بزرگتر اما همکلامش نیست خودم آره

ببین حتی اگه درست باشه و هوشش مرزی باشه کاملا با این هوش آموزش پذیره و زندگی نرمال میتونه داشته باشه  ولی باید خیلی براش وقت بذاری شمرده حرف بزنی باهاش، همه چیو توضیح بدی آروم براش،  کتاب بخونی بازی کنی بازی فکری کنی و کلاسای خاصی که براشون هست بذاری اگه رها کنی شرایطش بدتر میشه برای خواهرش شرایطشو توضیح بده بگو کمک کنه

حلالم کنید و خدانگهدار   
اصولا بهتره بعضی فکرا در حد فکر بمونن و  نابجا بیان نشن فرزندم...

واااا چی گفتم‌ مگه؟؟؟

چرا اینجوری هستین شماها

فکر کردم یعنی مثلا آدمی که خیلی باهوشه یا هوشش بالاست 

به جای اینکه راجبه افکار دیگران قضاوت کنی بهتره ذهنیت خودتو درست کنی چون من اصلا منظوری نداشتم اگه چند تا کتاب راجبش بخونی میفهمی چند نوع هوش داریم وگرنه من هیچ فکری‌ راجبش نکردم

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                

عزیزم تهران هستی ؟ معلم پسرم تشخیص داد که پسرم اختلال یادگیری داره یه جا معرفی کرد بردمش 

گفت نه نداره فقط تمرینش کمه الان چند تا اساب بازی داده بهش اصلا عالی تو یه جلسه استفاده از اونا معلمش میگفت خیلی عالی شده 

اگه خواستی معرفی کنم ببری پیشش کلا روشش اینطوریه که با بازی و اینا ها از کل هوش بچه استفاده کنه و خلاقیتش رو باز کنه و ...

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
عزیزم تهران هستی ؟ معلم پسرم تشخیص داد که پسرم اختلال یادگیری داره یه جا معرفی کرد بردمش  گفت ...

سلام عزیزم پسرتون چند سالگی خوب حرف زد 

آنلاین هم داره ویزیت دکتر؟

اسمشون چیه دکتر

سلام عزیزم پسرتون چند سالگی خوب حرف زد  آنلاین هم داره ویزیت دکتر؟  اسمشون چیه دکتر

پسرم تقریبا 16 ماهگی بود 

نمی دونم 

دکتر رستم ابادی هستن

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................