2777
2789

نوروبیون برا کمردرد و اینا استفاده میشه،  تقویتی میخواستی باید ب کمپلکس میزدی.  ولی همون نوروبیون هم خوبه ، تاثیرش رو روی افزایش قوای بدنبت میبینی

منو لایک نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص تقویتیه مال کم خونی قرص انرژی زا نیس که من تو بارداریو بعد زایمانم زدم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خارجی عزیزم همون آلمانی

اها گفتم شاید ایرانی زدی ک برات موثر نبوده .. منم خیلی جون میگیرم وقتی میزنم ..احتمال زیاد کمبود ویتامین ب نداری .. ماها ک هم کم خونی داریم هم کمبود گروه ب ..شدیدا موثره واسمون

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

ولی من ک میزنم خس میکنم شارژ میشم حتی کمرم بدجوری درد میکرد و لکه بینی داشتم قبل بارداری از اون زدم خوب شدم کمر دردم و هم خوب کرد 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
حالا واقعا خیلی درد داشت زدی؟

برا من چند باری که زدم اصلا درد نداشت اما یبار یه خانمی زد انگار بلد نبود یا چی انقد میسوخت خدا میدونه بعدشم جاش ورم کرد و قرمز شد خدا خیرش بده یکی گفت یخ بذار روش با یخ خوب شد

روی افراد مسن بخاطر ضعف بدنی که بیشتر نسبت به افراد جوان دارند اثرش محسوس تره بخاطر این افراد جوان کمتر متوجه اثراتش میشن وقتی برای افراد مسن تزریق میکنی بعد چند روز اون رخوت و سستی که دارن کمتر میشه 

کاربر مرد هستم 
چند ماه پشت سر هم باید بزنی.با یه دونه ک اتفاقی نمیفته.بعدم خیلی امپول خوبه من ماهی یه دونه میزنم&nb ...

آهان پس شاید چون مداوم باید باشه امیدوارم

همون دوسه ساعت بعد هم ادرارم رنگش قهوه ای طور شد میگم شاید همه رو دفع کردم😆

من پریشب زدم دیروزاول صب پریودشدم اصلاحالم خراب بود بعد بقول همسرم این یعنی برات نوروبیون زدم اینطوری هستی نمیزدم چطور بودی

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 
ولی من ک میزنم خس میکنم شارژ میشم حتی کمرم بدجوری درد میکرد و لکه بینی داشتم قبل بارداری از اون زدم ...

اره خیلیا گفتن بزن شارژ میشی جون میگیزی من که روز اول ندیدم حالا شاید هفته های بعدی

اره خیلیا گفتن بزن شارژ میشی جون میگیزی من که روز اول ندیدم حالا شاید هفته های بعدی

آمپول خیلی خوبی هستش 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

عزیزم باید هر هفته یا دو هفته یه بار بزنی

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست