2777
2789
عنوان

برای شفای مریض😔

407 بازدید | 70 پست

میشه برا شفای پدرم این ذکر و بگی گفتی لایک صلوات بفرستم برات 💚

التماس دعا 🙏🌺

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊

امیدوارم خیلی زودتر از چیزی که فکرشو میکنی،حالشون خوب بشه🙏🙏🙏😍😍

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

اللهم_اشف_کل_مریض#  

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#  

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم خیلی زودتر از چیزی که فکرشو میکنی،حالشون خوب بشه🙏🙏🙏😍😍 ‍ اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ ...

انشالله ممنونم 🙏💚

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
ان شاءالله هرچه زودتر لباس عافیت تن میکنن

انشالله ممنون🙏🌺

ان شاءالله هرچه زودتر لباس عافیت تن میکنن

سلاااام عشقم😍😍

صبحت بخیر

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
سلااااام خواهر قشنگممم صبح شماهم بخیر بمب انرژی جونم😁😍🥰خوبی مهربون؟

😍😍مرسییییی😘😘فدات

زنده باشی ❤❤

😘😘😘😘

سلام مهربونا 💕🌼🦋صبحتون نورانی به لطف خدا ببخشید مزاحمتون میشم اگر میشه لطف کنید ویه این ذکر رو بخونید به نیت شفای بابای دوستمون 

❤بسم الله الرحمن الرحیم❤

یا مَنِ اسْمُهُ دَواءٌ وَ ذِکرُهُ شِفاءٌ

منم برای حاجت دلتون صلوات هدیه فرستادم به امام سجاد علیه السلام و مادر ایشان 

@مائده6525221  

@مامان،مهدیار  

@درمسیرخدا  

@قروقاطی  

@esther  

.

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام مهربونا 💕🌼🦋صبحتون نورانی به لطف خدا ببخشید مزاحمتون میشم اگر میشه لطف کنید ویه این ذکر رو بخ ...

💚💚💚