2789

خنثی بودن.دیر عصبانی شدن. و مثل یه جلاد عمل کردن 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودایی من خود شیفته نیستم ،ولی من ازنظر خودم اگ پسر بودم همه ملاکای یه دوست پسر خوبو داشتم،۱.همیشه یا قول نمیدم یا اگه قولی دادم هرجورشده به قولم عمل میکنم،دروغ نمیگم به هیچ وجه،فخر پولداری بابامو نمیفروشم،عقده ای و ندید بدید بلزیم درنمیارم،توکف و هیزم تیستم ،وتک پرم مگر اینکه پسر باشم بی مول نباشم که همه ی بالاییا مفت نمی ارزه اگ پول نداشته باشم البته ازنظر دخترای دیگه 🤣🤣🤣

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)