2777
2789
آره من که صبح از خواب پا میشم احساس میکنم سرم۱۰۰کیلو شده

منم همینطور چیزی ک حالمو‌بد میکنه اینه ک درمان نداره ولی دکتر گوش ک رفتم گفت اگه خوب نشدی بیا ی امپول تو گوشت میزنم خوب میش ولی گفت باید سرتو کامل بی حس کنم یکم میترسم از چیزای اینجوری واقعا کاش ادم ی دارو میخورد خوب میشد یعنی واقعا درمان نداره تا ابد هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه تو همین نی نی سایت یکی گفت بیست سال یکی ده سال یعنی سال ها درگیرشن ناامید شدم

به خدا درمان میشه با این درمان هایی که بهت گفتم من به یه نفر گفتم کلی زنگ زد بهم دعام میکرد میگفت خوب شدم البته به اون گفته بودم بنفشه کنجدی هم داخل بینی ات بریز هر شب چون گفتم شاید از سینوزیت باشه به اضافه این درمان ها که اینجا گذاشتم

منم۲۸.اوج جوانی چه بلاهایی سرمون میاد😔😔

واقعا گاهی میگم کاش دستم شکسته بود پام شکسته بود ی چیزی ک امید داشتم خوب میش 

واقعا مریضیایی ک درمان نداره و دارو نداره و نامشخص ادم و ناامید میکنه گاهی واقعا تو کار خدا میمونم خودش میدونه چه زندگی سختی داشتم 😢 این صدا هم رو اعصابم ازارم میده

منم همینطور چیزی ک حالمو‌بد میکنه اینه ک درمان نداره ولی دکتر گوش ک رفتم گفت اگه خوب نشدی بیا ی امپو ...

منم دارم ۳ ساله اوایل فکر میکردم دیگه روانی میشم با این صدا  خیلی دکترم رفتم گوشم سالم بود دکتر مغز و اعصابم گفت باید باید بهش عادت کنی اصلا هیچ درمانی نداره وقتی ناامید شدم کم کم انگار برام عادت شد  تنها راهش بی توجهیه اگه بهش فکر کنی صدا چندین برابر میشه

دلم یک دنیا سکوت می خواهد،یک دنیا ارامش