2777
2789
گیلان رشت عزیزم چقدر این چند روز گرم بود خدا خودش رحم کنه برنج ها میگن دارن خوشه میکنن از گرما حخخخخ

واقعاا خیلی گرمههه من شوهرم بیچاره هلاک شد رشت میاد سربازی😭😭😭اره ما هم برنح داریم خوشه کردن😂😂

فقط 37 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

😭😭😭تووف تو این زندگی😂راستیی کجای شمالی؟من گیلان_لاهیجان

درین شب‌های مهتابی،
که می‌گردم میانِ بیشه‌های سبزِ گیلان با دلِ بی تاب
- خیالم می‌برد شاد -
و می‌بینم چه شاد و زنده و زیباست،
الا، دریاب! - می‌گویم به دل - بی تاب من! دریاب

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعاا خیلی گرمههه من شوهرم بیچاره هلاک شد رشت میاد سربازی😭😭😭اره ما هم برنح داریم خوشه کردن😂😂

عزیزم خدا حفظش کنه انشاا... زود تموم بشه بعدا این روزها براتون خاطره میشن خوشبخت باشید باهم ❤❤❤

خدایا شکرت 
خدا چرا ☹☹☹

وقتی میگم گرمه نه ۳۰ ۴۰ درجه هااا

شاید ۷۰ ۸۰ درجه باشه هوای اهواز😭

اخه خدایا ماهم حق زندگی داریم. همش توی تنور داریم زندگی میکنیم

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
 وقتی میگم گرمه نه ۳۰ ۴۰ درجه هااا شاید ۷۰ ۸۰ درجه باشه هوای اهواز😭 اخه خدایا ماهم حق زندگی ...

ما هم شمالیم ۴۶_۴۸درجه هواست واقعا افتضاح شده نمیشه بیرون رفت.شما چکارمیکنید بنظرم گرما اینجاهم مثل اهواز شده

درین شب‌های مهتابی، که می‌گردم میانِ بیشه‌های سبزِ گیلان با دلِ بی تاب - خیالم می‌برد شاد - و می‌بین ...

ای جانممم عزیزدلممم❤چه قششنگگ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

عزیزم خدا حفظش کنه انشاا... زود تموم بشه بعدا این روزها براتون خاطره میشن خوشبخت باشید باهم ❤❤❤

مرسی فدات بشم همچنین تو😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما هم شمالیم ۴۶_۴۸درجه هواست واقعا افتضاح شده نمیشه بیرون رفت.شما چکارمیکنید بنظرم گرما اینجاهم مثل ...

نه بابا کجا ۴۶ ۴۸ مث اهوازه ؟؟ دارم میگم ۷۰ ۸۰. 

محبوووووووریم بسوزیم و بسازیم. راهی جز این نداریم

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘