2777
2789
عنوان

مسخره ترین فکرت تو بچگی چی بود؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2639 بازدید | 204 پست
نه حس میکنم اون لحظه فرشته های سمت چپو راستم با ی حالت چندش دارن نگام میکنن و باهمدیگه میگن اصکل پلش ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی فکر دیگه هم میکردم اینکه زنای حامله فقط زمانی ک شکمشون پاره کنی بچه ازش در میاد 

ی بار ب مامانم گفتم اگه تو سفر یا تو بیابون بود ک کسی بلد نبود شکمش پاره کنه چیکار میکنه؟ گفت زن حامله موقع زایمانش نمیره بیرون و مسافرت 😑😂حالا هی من میگفتم حالا اگه رفت چی اون میگفت خو نباستی بره باید تحمل کنه تا بره دکتر 

نم چی بزارم
 من کوچیک بودم چون همش میگفتن خدا همه جا هست همیشه فک میکردم خدا شبیه توپ گرده همه جای زمین هست ...

من فکر میکردم خدا شبیه کارتون پلنگ صورتی هست که  وقتی میره کارو اش یه توپ صورتی بفشه من تصورم از خدا همون بود 😐😐😐😐

من راهنمایی بودم یدفعه دیدم یه پسر به یه دختر دانشجو متلک انداخت،خیلی تعجب کردم گفتم به این پیرا هم متلک میندازن🤕😅بیست وپنج به بالا رو که کلا پیر تصور میکردم الان خودم سی و خوردیم😅

من تو اینستا میخونم اینم پیجم:niloo.music1😍خوشحال میشم صدامو بشنوید
وای خدا،😂😂😂

تک فرزندی فشار آورده بود بهم🤕😅😅😅

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
نه حس میکنم اون لحظه فرشته های سمت چپو راستم با ی حالت چندش دارن نگام میکنن و باهمدیگه میگن اصکل پلش ...

🤣🤣

God     i heard you. Just be patient press for more                                                                                💜💜💜                                                  صداتو شنیدم، فقط صبور باش                                    فرستنده:خدا                                                                                      ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ ✳️          شهزاده رویای من شاید تویی                                     اون کس ک شب درخواب من آیدتویی توووو               ازخواب شیرین ناگه پریدم اوراندیدم دیگرکنارم بخدا      جانم رسیده ازغصه برلب هروز وهرشب درانتظار بخدا                 کاشکی دلم رسوا بشه دریابشه این دوچشم پرآبم روزی ک بختم وابشه پیدا بشه اون ک اومد تو خوابم      می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش                           می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش

اسی سر دسته تباه هایی😂😂😂😂ولی من پادشاهشونم

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎