2777
2789

دقت کنید گفتم نر ک خداروشکر الان دیگه مرد نداریم همه از دم نرن؛ دو روزه کرونا گرفتم محل سگ نمیذاره بهم دو روز قبلشم بیحال بودم رابطه خواست من گفتم حالم بده نمیتونم دقیقا بخاطر اینکه نتونستم ارضاش کنم الان محل سگ نمیذاره حتی ی لیوان آب دستم نداده با بدن بیحالم پامیشم برا بچم غذا درست میکنم لعنتی حتی بفکر بچشم نیست 😔😔😢 اینا انسانن اخه؟ چرا باید همه احساسشون تو آلتشون باشه😔 چقدر بهش محبت میکنم من ولی اگه ی روز نتونم ارضاش کنم بهم محل نمیده

خاک#  

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

🖐🖐🖐

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا خیلی روزگار بدی شده. 

همه داره قلبشون سنگ میشه انگار. 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
انسانیت از بین رفته خواهر😔

آره متاسفانه 😞😢

هرچقد دنیا کثیف تر شه مرد ها بی رحم تر و ظالم تر از زن ها میشن. 

چون قدرتشون بیشتره.... 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
پس واسه تو چیه

بیخیاله مریض شم اب دستم نمیده ولی نه بخاطر رابطه کلا ادم سردیه ولی هیچ کاریم نمیکنه واسم از پوشک گرفتن بچم از شیر گرفتنش م یضیم هیچی کمکم نمیکنه فقط دوست داره بشینه یا پای کامپیوتر یا تلویزیون بهشم نگم بچه رو نگه دار من این کارو انجام بدم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞