مادرشوهرم به رحمت خدا رفته.پدر شوهرم بازنشسته است و.دستش به دهنش میرسه با دخترو پسرش دیوار به دیواره.خدایی خیلی هواشو دارن و اصلا تنهاش نمیزارن..حالا زن میخاد ،یه زن ۵۰ساله ...میخاد عقدش کنه و سکه مهرش بندازه.دختراش مخالفن..
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یه دختر شیطون که حتی شوهر ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو 😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌 بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
مشکلش چیه بعد 80سال نمیتونه برای زندگی خودش تصمیم بگیره؟
💞زندگی کتابی است پر ماجرا هیچگاه آن را بخاطر یک ورقش دور ننداز. .. 🙂💞🌈. 🦋قلمت را بردار.... بنویس ازهمه ی خوبی ها......زندگی.. عشق... امید... وهرآنچه بر روی زمین زیباست!!! گل مریم... 💐🏵️گل رز🌹🥀... روی 📃بنویس✏️زندگی با همهی تلخی هایش زیباست😍💞💫.
🖤seni seviyorum🖤قوی بودن ملاک نیست ، شیر هم قویه ولی این گرگه که پاشو تو سیرک نمیذاره ! : ) مڹٷ ۿيڄ إټىشێ نمېٺۅڹۿ بسۋزۆنه ڿٶڼ مڼ ڂوډ جھڹمم ✌😉😹 کامنتام رو با کمال آرامش بخونید به جان خودم قصد دعوا و توهین ندارم؛)