2777
2789
عنوان

تغییر حس بویایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 29 پست
همش بخاطر این کروناعه لعنتی  عوضیا ی کاری کردن معلوم نیس این چ کوفتیه انداختن ب جون مردم ک این ...

هر روز یه داستان جدید، خیلی نگرانم

تو این فکر بودم ... که با هر بهونه... یه بار آسمونو بیارم تو خونه
چه مدته اینطور شدی؟ کرونا داشتی که اینطور شد یا خودبه خود؟

تست ندادم غیر از کمی ابریزش و از دست دان حس بویایی علایمی نداشتم...  حس بویایمو الان نزدیک 8 ماه از دست دادم، همش بوی گازئویل حس میکنم. از بوی عرقم متنفر شدم میرم حمام نیم ساغت بعدش دیگه حالم از خودم بهم میخوره.ی عطر نمیتونم بخرم اصلا نمیفهمم بوش خوبه یانه. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اینجوری شدم

دو ماه بعد از اینکه علائم کرونام تموم شد این بلا سرم اومد از ابانه این مدلیم

یه کاری که کمکم کرد بهتر بشم این بود که یه سری تمرینات بویایی انجام دادم

یه چیزی با بوی زیاد مثل دارچین رو ۱۵ ثانیه بو میکردم، بعد یک دقیقه چیزی رو بو نمیکردم و دوباره ۱۵ ثانیه گلاب بو میکردم. بعد که بهتر شدم بذر گل میخک رو هم به اینا اضافه کردم

دو ماه این کارا رو انجام دادم خیلی اثر داشت بعد تنبلی کردم دیگه

خسته

من اینجوری شدم دو ماه بعد از اینکه علائم کرونام تموم شد این بلا سرم اومد از ابانه این مدلیم یه کار ...

یعنی بویایی داشتید ولی تغییر کرده بود؟ 

من فروردین کرونا گرفتم ۲ ماه بعد بویاییم برگشت

الان حدود ۲ هفته س بویاییم تغییر کرده، بعضی بوها رو طور دیگه حس میکنم، مزه بعضی غذا ها رو هم طور دیگه حس میکنم، مخصوصا بوی پیاز داغ رو متفاوت از بوی اصلی حس میکنم، مزه روغن، پلو، نوشابه برام ناخوشایند شده

برای شما هم همینطوره؟

یعنی بویایی داشتید ولی تغییر کرده بود؟  من فروردین کرونا گرفتم ۲ ماه بعد بویاییم برگشت الان ح ...

بله دقیقا همینطورم. منم اول حس بویاییم برگشته بود مشکل نداشتم. تمام چیزایی گفتید برا منم همینه فقط بعد از گذشتن این چند ماه یکم چشاییم بهتر شده فقط چیزایی سیر و پیاز داشته باشه نمیتونم بخورم نوشابه و سیب زمینی و بقیه چیزا عادی شد. اما هنوز از بوی سیر و پیاز فرار میکنم و یه جور دیگه حس میکنم

خسته

بله دقیقا همینطورم. منم اول حس بویاییم برگشته بود مشکل نداشتم. تمام چیزایی گفتید برا منم همینه فقط ب ...

ممنون عزیزم، خیالم راحت شد، خیلی نگران بودم فکر نمیکردم عوارض کرونا باشه، برای اینکه خیلی وقت بیماری گذشته بود

❤❤❤❤❤

حس بویایتون خوب شد و  چشایی

سلام ، بله تازه خوب شده

به مرور زمان بهتر شد

حدود یک هفته س که کاملا به حالت عادی برگشته

چند وقت بعد خوب شدید شما هم بوی پیاز رو بوی بد احساس می کردید؟؟؟ 

خیلی طول کشید

فروردین ماه کرونا گرفتم حالا چند وقتی هست که خوب شدم.

بوی پیاز بینهایت بد بود یک لحظه نمیشد تحملش کرد، واسه خیلی غذا ها که امکانش بود پیاز رو حذف کردم 

برای منم دعا کن خوب شم دیوانه شدم‌

برای اینکه عصب بویایی تحریک کنین تا زودتر برگرده قهوه بو کنین گل بو کنین زنجبیل دارچین 

زدن پماد ویتامین a چشمی به داخل کناره های بینی میتونه موثر باشه

روغن بنفشه باپایه کنجدرواستفاده کن یک خانمی گفت استفاده کردم حس بویاییم برگشت

منم سس مایونز و پفک برام بوی تیز و بدی میده البته هنوز چیزای دیگه رو متوجه نشدم حدودا یه هفته اینجوریم و نمیدونم مشکل کجاست و باید چی کار کنم نه باردارم و نه کرونا دارم