2777
2789
پیشنهاد خوبیه

خودم زیاد دوس ندارم عروسی بگیرم آخه خیلی گرون شده همین لباس کرایه کردن و تالار و مهمونی غذا خیلی میره ولی به جاش یه مهمونی ساده تو خونه با فامیلای نزدیک عروس و داماد لباس بپوشی عکس بگیری هم خیلی بهتره هم خرج زیادی نداره درعوض خیلی خوش میگذره دیگه بعدش ناراحت اون یه شب با اون همه خرج نیستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار شد آخر مراسم عکس بگیریم،خواهرزاده احمقش دعوا راه انداخت اونم نگرفتیم،چند تیکه فیلم داریم فقط

ای باباااا😂😂از مرحله مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری عبور کردی ولی خواهر زاده...🤣

خب میدونی ادم دلش یه مراسم خوب توی تالار میخاد.... مگه گناه من چیه یا چیم از بقیه کمتره.....😔 مهم ...

مهم روز عروسیه به نظرم،هرکاری کردم دل نداشتم برم لباس بگیرم و برم آتلیه،فقط باعثشو لعنت کردم،هیچ وقتم از نفرینم نمیگذرم

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
ای باباااا😂😂از مرحله مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری عبور کردی ولی خواهر زاده...🤣

آره اونا کارخودشونو کردن بقیه رو سپردن به یه دهن چاک😂

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
فردا هم سالگردازدواجمونه،حال ندارم تدارک بچینم بخاطربارداریم

چندمین

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!
یه جشن کوچیک دوتایی یا البته سه تایی بگیرین🤩

ای جونم،آره بفکرش هستم اگه حالم بد نشه😘