2777
2789

خالم یه بار رفته بود لیزر دست موهای انگشتای دست بود که انگشترشو درآورد گذاشت رو تخت پشت بهش خوابید بعدش اون زنیکه دزدیدش و خالم نتونست ازش پس بگیره و کلا دیگ انگشترش پرید 

۱۲ تومن قیمتش بود

.لطفا منو ببخشه هر کی امضامو خوند ...برا ظهور آقامون صلوات بفرست....

دزدی#  

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نگفت انگشترم کو؟ خانمه چی جوابش داد

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

ادم میره لیزر همه چیشو در میاره دیگ انگشتر ۱۲ تومنیتو واس چی باید بندازی دستت بری لیزر

مالتو بچسب

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺

خانمه خیلی پاچه پاره بود دادو بیداد راه انداخت و قصر در رفت دیگ هم اونجا پیداش نشد

.لطفا منو ببخشه هر کی امضامو خوند ...برا ظهور آقامون صلوات بفرست....

اینقد بعضی ها ازخدابی خبرن که حد نداره 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
خانمه خیلی پاچه پاره بود دادو بیداد راه انداخت و قصر در رفت دیگ هم اونجا پیداش نشد

حدا لعنتش کنه ۱۰۰بار پس بده 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️