تولد پدر من اردیبهشت یه کمر بند گرفت ۷۰ تومن تولد مادر مادرخودش همون اردیبهشت ۲۰۰ تومن پول داد استوری تبریک کلی و تولد پدرش تیر ماه یه ست ورزشی گرفت با کیک ولیییی تبریک استوری گذاشت امروز تولد مامانمه دیشب اورد ۱۵۰ تومن دادش به مامانم استوری هم نذاشت دلم گرفت از این فرق هاا چیکار کنم
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همیشه همینطوره. همه خانواده خودشونو بیشتر دوست دارن. ولی توام واسه اینجور مسائل پیش و پا افتاده ناراحت نشو ❤️
لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟ تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨
لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟ تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨
قرار نیست آدم هر کاری برا خانواده اش میکنه برا خانواده طرف مقابل هم بکنه. اونا پدر مادرشن ولی پدر مادر تو، پدر مادر تو هستن. تو هم تا اونجایی که ازت برمیاد بهشون محبت کن تو مناسبتها