2777
2789
عنوان

فان..خودکشی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 22 پست
واقعا ک، راهکار میدین😏

اینارو یه سرچ تو گوگل هم بکنی هست.و بعدشم کسی ک بخواد خودشو بکشه اینکارو میدونه چطور انجام بده نیاز به راهکار نی🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

😻🥳💜❤️ایشالله به حق امام رضا(ع)بشه همونی که میخوایم💜.              

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یه راهکار هم به من بدید واسه کشتن یه نفر و ترجیحاً کسی نفهمه من کشتم تا مبادا برم زندون 😂😂😂

بکشش خاکش کن یه جای دور افتاده همه ی شواهد و مدارکم پاک کن😂😂😂😂

بکشش خاکش کن یه جای دور افتاده همه ی شواهد و مدارکم پاک کن😂😂😂😂

نمیخوام خودم تو صحنه باشم که

کلا میخوام بره یه جای دیگه بمیره 🤦🤦🤦😆😆😆😆

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
نمیخوام خودم تو صحنه باشم که کلا میخوام بره یه جای دیگه بمیره 🤦🤦🤦😆😆😆😆

یه کسایی هستن جادوی سیاه انجام میدن طرف خود به خود میمیره😂ولی هزینه داره

یا خدا این چیه🤣😂

تو استان ما میزنن ب نخل خرما دختره همسایمون باهاش خودکشی کرد😭😞

بہ‌داشته‌هات‌فڪرڪن‌🌿و‌بہنداشتہ‌هات‌بگو‌بہ‌زود؎مےبینمتون😌🦋-
2827
2791
2779
2792