2777
2789
عنوان

عکسمو میزارم بیایید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 155 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خوشگل و نازی عزیزم ایشالله زود مشکلتون حل بشه و با خوبی و خوشی زندگیتونو ادامه بدین💚

ممنون گلم دعاکنیداینجوری ک فک میکنم نباشه چون اگ بخوام جداشم کسی رو ندارم پشتم باشه پدرم فوت کرده😔

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟
نظرلطفته گلم....اگ نظرهمه شمااینه چرا شوهرم اینکارارومیکنه حسم میگه داره ی غلطای میکنه😔

حقیقته عزیزم واقعا عالی هستی ولی بد به دلت راه نده انشاءالله که هیچی نیس مردی که بخواد خطا کنه به زیبایی و هیچی نگا نمیکنه ذاتش خراب باشه هر بدی ممکنه ازش سر بزنه اگه دیدی زیادی بهانه میاره و پست میزنه و تحقیرت میکنه رک از خودش بپرس دردش چیه وقتی تو زندگی براش هیچی کم نمیزاری 

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃
اسی خودت ک خیلی سرتری ولی ب شوهرت میخوره شیطون باشه چکش کن قایمکی

شوهر منم‌از قیافش شرارت می‌باره ولی چندبار با پیج فیک بهش پیام میدم بلاک می‌کنه😂🤭

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹