سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اول مرغ رو تمیز بشورین بعد که خشک شد یه پیاز خرد کنین با نمک و زعفران و آبلیمو مخلوط کنین کل مرغغ رو ...
مرسی عزیزم دستت طلا
تو اولین فرصت درست میکنم عالی بود😘💞😘
اسکرین گرفتم ازش
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اول مرغ رو تمیز بشورین بعد که خشک شد یه پیاز خرد کنین با نمک و زعفران و آبلیمو مخلوط کنین کل مرغغ رو ...
عزیزم گردو کشمش و رب انار اینا جقد بزنم بهش؟!