2821
2789

سوال خودت موند رو زمین😂

من ‌شنیدم سخته پشت سر هم ولی در عوض بعدش راحتی باهم بزرگ میشن همبازی هم هستن،، تازه مجبور نیستی به سوال های عجیب بچه اول هم جواب بدی من پسرم7سالشه پوستمو کنده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سوال خودت موند رو زمین😂 من ‌شنیدم سخته پشت سر هم ولی در عوض بعدش راحتی باهم بزرگ میشن همبازی هم هس ...

😄اینجا هستیم کمک هم بدیم اشکال نداره

🥲🤣😂خیلی گناه دارم ان شاالله کوچولو آرومی باشه خودمم میخواستم ولی ۳سال دیگه ولی الان شد بازم شکرش ان شاالله از پسش بربیام    شما بارداری؟

خداجون شکرت🦋❤️وزن

اره هشت هفتمه

بسلامتی عزیزم .اره طبیعی سعی کن غذاهای چرب نخوری تعداد دفعات غذاتو بیشتر ولی کم بکنی ادمس خوبه کم کردن سوزش ولی خب اینا گذرا هست تازه اولشه بعدها تغییرات جدیدتری داری چالش های زیباتری🥰

خداجون شکرت🦋❤️وزن

😄اینجا هستیم کمک هم بدیم اشکال نداره 🥲🤣😂خیلی گناه دارم ان شاالله کوچولو آرومی باشه خود ...

دیگه قسمتت الان بوده ایشالا به سلامتی باشه برات،،، آره عزیزم باردارم

دیگه قسمتت الان بوده ایشالا به سلامتی باشه برات،،، آره عزیزم باردارم

اره شکرش... بسلامتی زیادم نمونده کم کم نی نی میاد😍😍😍ان شاءالله قدمش پرخیر برکت باشه

خداجون شکرت🦋❤️وزن

استارتر برای سوزش سر دل چی خوبه تو روخدا هرکی بلده بگم مردم از بس دردکشیدم 

بارداری؟من سوزش نداشتم ولی کلا معدم هنگ کرده بود.دکتر گفت پنتو پرازول بخورم.البته اواخر بارداری.

خیلی هم خوب بود

هنوز ۵ روز مونده به اقدامم همین امشب تازه اینجوری شد😅😅نفسم بالا نمیاد اصلا نمیدونم چرااااا😭😭

خیلی روی خودم کار کردم منطقی صحبت کنم.

وقتی امشب رابطه محافظت نشده داشتی حتی اگر قراره بارداری رخ بده حداقل یک هفته طول میکشه تا علائم بروز کنه. تازه بعد یک هفته هم شاید شما متوجه علائم نشید. چون چند دقیقه تا چند ساعت طول میکشه اسپرم خودش رو به تخمک برسونه و بعد هم خدود یک هفته طول میکشه تا تخم خودشو به دیواره رحم برسونه و لانه گزینی کنه. 

پس حتی اگر قرار باشه حاملگی رخ بده تنگی نفس الان شما هییییچ ربطی نداره. 

پس الان توی بدن شما حداکثر تخمک و اسپرم دارید.

در ضمن نمیگم احتمال بارداری منتفیه ولی ۵ روز قبل از پریود معمولا تخمکی برای لقاح وجود نداره

خداوندا از تو کمک میخواهم و میدانم که دست نیازم را خالی از لطفت باز نمیگردانی.⚘❤🤲
2823
2791
2779
2792