2821
2789
اسی وقتی میخوایی یه فالو بخونی باید فنجونو به همه سمت بچرخونی و از همه طرف ببینی.گوشیتو برعکس کن عکس ...

اره الان نگاه میکنم اخه خودم اصلا نمیتونم اشکال و درست تشخیص بدم.بعد اینکه.اون شخص فوت میشه خانومه یا اقا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به در بسته میخورین ولی نامید نشین یکراه برات باز میشه یک خبر خوب یا یک هدیه بهت میرسه بزودی همینو می ...

چه قشنگ گفتی عزیزدلم انشالله.من یه تاپیک قبل زدم همه گفتن زن باردار میبینن

فوت رو خودم گفتم.

اره نه قبلش هم یه تاپیک گذاشتم یه خانومی گفت انگار یه بچه یا نوزاد مثلا فوت میشه.انشالله که دور باشه خواستم ببسنم شماهم اینا رو دیدی؟

اره نه قبلش هم یه تاپیک گذاشتم یه خانومی گفت انگار یه بچه یا نوزاد مثلا فوت میشه.انشالله که دور باشه ...

یه قهوه دیگه بخور نیت کن بگیر بفرست برام.فالت اصلا خوب نیس عزیزم.تو ارامش بخور.نیت کن.من دوست ندارم این فالتو برات بخونم.

یه قهوه دیگه بخور نیت کن بگیر بفرست برام.فالت اصلا خوب نیس عزیزم.تو ارامش بخور.نیت کن.من دوست ندارم ...

چشم عزیزم حتما درخواست دوستیمو قبول میکنی.فردا برات میفرستم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792