2821
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 78 پست
سلام عزیزم درباره با سلام صحبت شده بود به همین دلیل قفل شده

سلام گلم من داشتم تاپیک این خانوم رو میدیدم این خانوم اصلا تبلیغی نکردن از یا سلام یک کاربر دیگه اومدن بحث رو راه انداختن کاش اون کاربر رو تعلیق می‌کردید اون کاربر تو تاپیکاشم تبلیغ یا سلام رو قبلا کرده بوده من میخواستم باز عکسای دیگرم ببینم امکان نداره باز تاپیک رو باز کنید😊

@نی_نی_یار_شب  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام شال مشکیه پیج داره یا از بازار گرفتی؟؟

برودرخوایت دوستی بده توشخصی بهت بگه

ازتون خواهش میکنم برام دعاکنید🙏🤲😔                              اگه یه روزی دیدین تاپیک نمیزنم یاازم خبری نیس بدونین مردم😔
سلام عزیزم مرسی ازت که به نی نی یار گفتی😘❤

درخواست دادم لطفا قبول کن عزیزم

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘
سلام اسی میگم اون شومیزه که جلوش کوتاه بود وچین چینی زیرشم سرهمی پوشیده بودی دوخت مادرت بود ؟خیلی خو ...

سلام عزیزم بله.من الان نتم ضعیفه عکسارو خواستم آپلود کنم نشد مامانم بیاد به نقش وصل میشم عکساشو میزارم هر سوالیم داشتین مامانم کمکتون میکنه 

سلام عزیزم من همه درخواستارو قبول کردم اگه قبول نشده که خودم بهتون درخواست بدم

سلام عزیزم خصوصی پیام دادم لطفا جواب بده.🌹

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘

سلام استارتر خريدات خيلي خوب بودن لطفا امشب تاپيك جديد بزن ادامه ي خريداتو بذار دوست داشتم بقيشم ببينم

اينجا ادم مريض زياد هست دم ب ديقه گزارش ميزنن يا تاپيك رو منحرف ميكنن

فقط شب تاپيك بزن مثلاساعت١٢اينا اونموقه ها شلوغه ديده ميشي دوباره😁

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

مبارکت باشه عزیزم منم دیدم شما تبلیغ نکردی یه کاربر نوشت که اینها از باسلامه شما دیگه مجبور شدی اخرش بگی به هر حال مبارکت باشه و به شادی بپوشی و با دل خوش

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه