2777
2789

دوستان گل خوش تیپم ک تو مجالس مثل ی ماه می‌درخشید

تورو خدا بگین لباس مجلسی تو مشهد از کجا بخرم؟؟!!

دیوونه شدم

برج سلمان و پاساژ خورشیدو زیست خاور رو گشتم هیچی پیدا نکردم

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!
اونا هیچی ندارن عزیزم نگرد منم همشو رفتم دوتا لباس عجق وجق میزارن تو ویترین به قیمت خون باباشون میفر ...

اره عزیز پیراهن میخوام

جنت گرون نیست خیلی؟؟

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیز پیراهن میخوام جنت گرون نیست خیلی؟؟

آره گرونه عزیزم ولی خب مدلای قشنگی داره ،قیمت مناسب مرکز خریدتو خیابون  هفده شهریور مرکز خرید آسمان اونجاهم لباس مجلسی زیاد دارن وفیمتاش مناسبتره

آره گرونه عزیزم ولی خب مدلای قشنگی داره ،قیمت مناسب مرکز خریدتو خیابون  هفده شهریور مرکز خرید آ ...

ممنون از راهنمایی ات