2777
2789
عنوان

ی گوشی با دوربین خیلی خووووب میخوااام😭🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2115 بازدید | 150 پست
اگه بتونی بری سمت ۱۱ بهتره x انقدرا خوب جواب پس نداد!

یازده میگن صفحه نمایشش ضعیفه!!!

شما داشتین؟!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
شیائومی تو دیجی کالا همهههه ناراضی بودن... میگفتن اشغاله

منم ناراضیم اشغاله

میدونی شانسیه کاملا شانسی منو دختر عمم گوشیامون عین هم برای اونکیفیتش عالی برای من تار و کدر

همین گوشی من دوباره یه روزایی کیفیتش خوبه یه روزایی افتضاح

و اینکه بگم فیلمبرداریش فوق العاده داغونه گوشی های قدیمی من دوربین فیلمبرداریشون خیلی بهتر از این بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قیمت XR چنده؟ اخه SE خیلی کوچیکه و باطریش ضعیف  تنها ضعفش همینه!

بیستو دو

فایو اس هم همینه خیلی رو مخه هف ساعت فقط باطری میدع!!!

فک کنم اس ای۳۰۰۰تاس ظرفیتش فایو اس۱۵۰۰

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
بیستو دو فایو اس هم همینه خیلی رو مخه هف ساعت فقط باطری میدع!!! فک کنم اس ای۳۰۰۰تاس ظرفیتش فایو اس ...

چقد گرون !!!

دست دوم خوب پیدا نمیشه؟

💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙               
چقد گرون !!! دست دوم خوب پیدا نمیشه؟

ب بابام سپردم ولی میدونم پیدا نمیش!!!

ع اندروید بدم میاد گوشی داداشمو ی موق گرفتم دسم اصن نمیدونسم چی ب چیه!!!

گف اگ خوب گیرمون نیومد ی ا هفتاد دو میگیرم برات....

دلم با اندروید نی!!!

جای برند سونی و وان پلاس تو ایران حس میشه گوشی های درجه یکی هستن

واقعا سونی عالی بود من سونی اکسپریاjداشتم اولین گوشیم بود دوربینش صد شرف داشت ب گوشیای حالا اینقدر زنده و قشنگ عکس میگرفت تازه اکسپریاj تاپ تاپ هم نبودتو سری گوشیای سونی

ب بابام سپردم ولی میدونم پیدا نمیش!!! ع اندروید بدم میاد گوشی داداشمو ی موق گرفتم دسم اصن نمیدونسم ...

اندروید هم میخواید بگیرید سیستم عامل وان پلاس هم مثل ایفون روان و عالی هست با اینکه اندروید هست 

اندروید هم میخواید بگیرید سیستم عامل وان پلاس هم مثل ایفون روان و عالی هست با اینکه اندروید هست  ...

تعریفشو شنیدم!!!

دوربینش خوبع؟!

من ک شنیدم راضی بودن  سری نوت سامسونگ هم خوبن

خودم ۷۲رو سرچ زدم بد نبود...

ولی اولویت برام دوربینه!!! ازین ک چهار تا دوربینم داشه باشم بدم میاد😐😂💔 

دس مردم گوشیاشون چارپنج تا دوربینه انگا همشون عکاسن خداییش!!!

دلم ی گوشی میخواد دوربینش خوب باشع ترجیحا یدونع باشع😑😂

سخت افزاریش خوب باشع

با پردازندع قوی✌

باطریشم مهم نیست برام!!!

این.چنینم.ارزوست😕#   

خودم ۷۲رو سرچ زدم بد نبود... ولی اولویت برام دوربینه!!! ازین ک چهار تا دوربینم داشه باشم بدم میاد😐 ...

پس همون آیفون عالیه😅

چقدر هزینه میخوای کنی؟

پس همون آیفون عالیه😅 چقدر هزینه میخوای کنی؟

همون😂💔

حداکثر۱۵بیشتر نمیتونم!!!

بقیش شاید با اقساط بتونم....

ولی از بروز رسانی ندادن میترسم😑✌