2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاق شدن که کاری نداره غذا بخور زیاد با برنج بعد غذات هم دسر بخور مث بستنی و ژله

برنج زیاد فقط شیکم میاره و خاصیت چندانی نداره باید یه برنامه غذایی درست بگیره که پروتئین و اهن و سایر مواد مغذی رو به بدنش برسونه

اخه خانواده مادریم کلا چاقن بعد من رو که میبینن میگن تو خیلی لاغری اعصابم خورد میشه

بگن 

چاقی هزارتا مشکل داره

بعدشم با توجه به BMI کاملا ایده آلی 

پس ب چرندیات اقوام نگوش

الهی آن ده که آن به🤲
نه لاغر نیستی زیاد ، بری اگ BMI بدنتو محاسبه کنی وزن نرمال متناسب با قدت رو همین نشون میده ...

میدونم‌

دوست دارم تپل تر باشم اونجوری هیکلم قشنگ تره 

مجردیم ۵۴ بودم نسبت به الانم خیلی هیکلم پر تر بود ولی وقتی باردار شدم کلا بهم ریختم تا چند ماهه پیش ۴۵ بودم 

الان باز بهترم

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
چاق شدن که کاری نداره غذا بخور زیاد با برنج بعد غذات هم دسر بخور مث بستنی و ژله

غذا زیاد میخورم برنج هم همیشه تو وعده هام هست ولی نمیدونم چرا تاثیری ندارع... ممکنه به خاطر استرس و فشار عصبی و اینا باشه؟

نه تو آنی که همانی ، نه من آنم که تو دانی
اخه خانواده مادریم کلا چاقن بعد من رو که میبینن میگن تو خیلی لاغری اعصابم خورد میشه

منم قبل چاق شدن همه فامیل بهم میگفتن لاغر مردنی بعد که چاق شدم همون هایی که بهم میگفتن لاغرمردنی توی زمان چافیم بهم میگفتن چاقی رژیم بگیر بعد که رژیم گرفتم لاغرشدم الان دوباره بهم میگن چاق بودی بهتربودی 😂😂

درنتیجه اصلا به حرف مردم گوش نکن ببین وزن مناسب بدنت چنده

❤️
منم قبل چاق شدن همه فامیل بهم میگفتن لاغر مردنی بعد که چاق شدم همون هایی که بهم میگفتن لاغرمردنی توی ...

اره واقعا من خودمم قدیم ۶۶ کیلو بودم همه میگفتن باید چند کیلو لاغر شی الان که لاغر شدم دوباره یه چیز دگ میگن

میدونم‌ دوست دارم تپل تر باشم اونجوری هیکلم قشنگ تره  مجردیم ۵۴ بودم نسبت به الانم خیلی هیکلم ...

اره خب اکثر مردای ایرانی هم پر میپسندن متاسفانه،اگ میخوای پر تر بشی همون ۵۴،۵۵ خوبه دگ به نظرم

خب همونه،بری باشگاه پروتئین کافی هم بخوری راحت10 کیلو اضافه میکنی ولی باید تغذیت هم خوب باشه 

آها ممنونم. امیدوارم که بتونم یکم چاق بشم😅

نه تو آنی که همانی ، نه من آنم که تو دانی
بگن  چاقی هزارتا مشکل داره بعدشم با توجه به BMI کاملا ایده آلی  پس ب چرندیات اقوام نگوش

اره واقها من مامانم خودش ۹۱ کیلو بود تازه قدش۱۵۵ هم هست پدرش دراومد تا بتونه لاغر کنه 🤦🏻‍♀️سه سال طول کشید شد ۶۷