2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هنوز عمل نکردم. گفتم شاید خوب بشه ولی دردام خیلی شدید شده باس دیگه عمل کنم... شمام مشکل تنگی داری ...

عه خیلی اشتباه میکنین زودتر وقت عمل بگیرین 

من ک دنبالشم پولشو جور کنم

بیا توت فرنگی بردار🍓

عه خیلی اشتباه میکنین زودتر وقت عمل بگیرین  من ک دنبالشم پولشو جور کنم

خیلییی میترسم قراره هفته بعدی عمل بشم ولی عملم بصورت لاپاراسکوپی میترسم برگرده یه طرفم دردم خیلی زیاد شده الان معده درد گرفتم کلیمم سنگین تر شده.. استرس عمل و برگشتن حالب رو مخم رفته.. یطرف یسریا گفتن درآینده موقع حاملگی باید دوباره استنت گذاشت دکترم گفت شامل حال همه نمیشه.. پس بقیه چی میگن.. شمام کلیه راست تون ورم کرده یا فقط چپ؟ درد معده یا یبوست گرفتی بخاطر حالب؟

خیلییی میترسم قراره هفته بعدی عمل بشم ولی عملم بصورت لاپاراسکوپی میترسم برگرده یه طرفم دردم خیلی زیا ...

از کشیدن درد و از کار افتادن کلیت ک بهتره

من راستم

درد معده و یبوست نگرفتم

بیا توت فرنگی بردار🍓

خیلییی میترسم قراره هفته بعدی عمل بشم ولی عملم بصورت لاپاراسکوپی میترسم برگرده یه طرفم دردم خیلی زیا ...

یسوال کدوم شهرین؟ دکتر عمل میکنه یا رزیدنت؟ هزینش چقد شد

بیا توت فرنگی بردار🍓

3 بار نوبت عمل بیمارستان دولتی گرفتم هر ۳ بار تخت نداشتن هنوز عمل نکردم ولی کلیم همچنان درد میگیره ا ...

ای بابا تهرانید؟

اره من عمل کردم فردام میرم لوله دبل جی رو خارج کنن

بیا توت فرنگی بردار🍓

ای بابا تهرانید؟اره من عمل کردم فردام میرم لوله دبل جی رو خارج کنن

من هنوز عمل نکردم. درد کلیه چپم میزنه به ستون فقراتم از درد نمیتونم بیشتر از نیم ساعت بشینم.. شما دیگه خوب شدین؟ لاپاراسکوپی عمل کردین یا جراحی باز؟ عملش سنگین و دردآور بود؟ یه توضیحی درباره عملت بده. و اینکه خداروشکر که دیگه برنگشته؟

من هنوز عمل نکردم. درد کلیه چپم میزنه به ستون فقراتم از درد نمیتونم بیشتر از نیم ساعت بشینم.. شما دی ...

چرا عمل نمیکنید خطر داره..

بله من خوب شدم خداروشکر. لاپاراسکوپی. دوروز بعده عمل دردش خیلی زیاد بود ولی خب یبار درد زیاد میکشی بعد یه عمر راحتی

بیا توت فرنگی بردار🍓