2777
2789

بچه ها چرااا دنیارو فالو میکنن؟؟

واقعا هنر این آدم چیه ؟ 

با فالو کردن اینجور آدما خودمون داریم شاخشون میکنیم 

مَن هَرکی دُر بَرِش دارَ رو می ریزم دور✌

دلمون میخاد😐

خیلیا شروع میکننداما تعداد کمی تا اخرش دوام میارن زندگیمو پر کردم با خودم😛واسه اینه اینقدرتنها شدم😌همه دست کم صدبار خوردن زمین😥ولی چند نفر مثل من پاشدن😎 فقط برای سرگرمی و مشورت اینجام، زندگی زیادم سخت نیست ما سخت میگیریمش  هی روزگار 🎀هی روزگااار🎀 جلو آیینه به خودم گفتم به روت نیار!🎀 خدایا بابت خاله شدنم شکرت    کاربر قدیمی سایت،بهترین روز زندگیم روزی بود که فهمیدم دارم خاله میشم😍خواهرم خیلی دوست دارم😊به زودی مانکن میشم👗 کاربر مرد ببینم میترکونمش😜اینجا میام برای دردو دل😊دعا میکنم همه خانمایی که منتظر بچه هستند خدا بهشون نی نی بده😛مجردم و تاپیک های بارداری مربوط به خواهرمه ☺هیفده سالمه ولی اسمم تو لیست خادم امام رضا هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگاه کردن ب زندگی اشرافیشونو دوس دارن دیگه ...

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

بلاکش کردم که کلا هیچی از این بشر برا من بالا نیاد😎

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎

من ندارمش .چکش میکنم 😁😁 راستی حاملگیش واقعی بود ؟

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

مردای ایرانی و بعضی زن ها ندید بدیدن 

وقتی که توی کامنت های بلاگرا ازشون تعریف و تمجید میکنن حالم بد میشه که یه انسان چقدر میتدنه خودشو حقیر بدونه که از یکی مثل دنیا تعریف و تمجید کنه 

اره واقعا من که هیچکدومشونو فالو ندارم

منم😁😂

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
نگاه کردن ب زندگی اشرافیشونو دوس دارن دیگه ...

خب اینجوری بعضی از مردم کشور دارن از گرسنگی میمیرن چقدر یتیم داریم بعد مردم‌میرن فالو میکنن پول میریزن تو جیب این آشغالا

مَن هَرکی دُر بَرِش دارَ رو می ریزم دور✌