2821
2789
واسه منم دعا کن.این ماه پنجمم بود خیلی امید داشتم ب این ماه.روز دوم تاخیرمه ولی انگاری پریود تو راهه ...

ان شاالله مامان میشی

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره 😁😁

شما تو تاریخای تخمک گذاری اقدام کردین پسردار شدین؟

من ۲روز دیکه تخمک گذاریمه.

بهم گفتن باید قبلش اقدام کنم برای دختر

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
زود رفتی سونو فقط ساک رو دیده دو هفته دیگه باید دوباره بری

عزیز دلم امضات رو خوندم خیلی پرسوز بود گلم غصه نخور در نومیدی بسی امید است برات دعا میکنم ان شاءلله بزودی زود خدا فرزندی سالم و صالح بهت ببخشه یه نذری بکن و دعا زیاد کن و از مادر خودت یا مادر شوهرت بخواه دعات کنن....منم انتظار کشیدم حالتو میفهمم

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
عزیز دلم امضات رو خوندم خیلی پرسوز بود گلم غصه نخور در نومیدی بسی امید است برات دعا میکنم ان شاءلله ...

واقعا خسته شدم عزیزم س سال انتظار و دوبار سقط داره از پا درم میاره برام دعا کنین

https://harfeto.timefriend.net/16501889289179
واقعا خسته شدم عزیزم س سال انتظار و دوبار سقط داره از پا درم میاره برام دعا کنین

برات صلوات فرستادم.با خوندن امضات اشکم دراومد

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

فکرش رو نکن...میدونم جمله مسخره ایه 

من باااارها از اعضای اینجا میشنیدم ک میگفتن هرماه ک فکرشو نمیکنی بارداری...میگفتم چه دروغ یا مسخره مگه میشه آدم فکرش رو نکنه تا اینک اینماه برای خودم خیلی جریاناتی بوجود اومد ک اصلا از بارداری غافل بودم ولی تو زمان اقدام و ماه رمضون خیییییلی متوسل شدم به خدا و ۱۴معصوم ب حدی ک خواب امام هارو دیدم و یه الهام بهم شد انگار داستان خوابم تو تاپیکام هست دوست داشتی بخون...گلم دعای بنده در حق دیگری خیلی تاثیر داره ولی فقط از خدا بخواه فقطو فقط...من اواخر ماه قبل رفتم پیش دعا نویس ک سید هست و خیلی مردم قبولش دارن ک دعاش حقه برای باردار شدنم دعا گرفتم بهم گفت ۱۲روز بزن تو آب و خودت و شوهرت بنوشید بعد ببند ب پهلوی چپ تو تمام زمان پاکی..من تقریبا نزدیکا موعدم بود اومدم خونه گفتم بزار پریود بشم پاک شدم انجام میدم ولی خدا خواست و من دیگ پریود نشدم و فهمیدم باردارم اونجا بود ک متوجه شدم خدا بهم میگ از رحمت من ناامید نشو و بجز من به درگاه هیچکس متوسل نشو ❤🙏🏻

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
فکرش رو نکن...میدونم جمله مسخره ایه  من باااارها از اعضای اینجا میشنیدم ک میگفتن هرماه ک فکرشو ...

خدا برات نگهش داره نازارم من  بعد از سقطها دیگه امیدی توی دلم باقی نمونده واقعا فقط خدا خودش میتونه کمکم کنه برام دعا کنین لطفا دلشکستم

https://harfeto.timefriend.net/16501889289179
شما تو تاریخای تخمک گذاری اقدام کردین پسردار شدین؟ من ۲روز دیکه تخمک گذاریمه. بهم گفتن باید قبلش ا ...

والا من جنسیت خاص مد نظرم نبود

از بعد پریود یه شب درمیون اقدام داشتیم

حالا احتمالا تو همون دوره تخمک گذاری گرفته که پسر شده 😅

البته ۴.۵ ماه طول کشید کلا

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍