2777
2789

من از 6 هفته  ویارم شروع شده  یعنی دیگ نتونستم ی وعده غذا بخورم حتی   معد درد و لکم  ک خفیف داشتم  خلاصه تا الان  ک  7 هفته و چند روزم ادامه داره انقد فشارم میفته همش زیر سرمم دستام کبود شده  دیگ  شماها کی ویارتون خوب شد حتی نمیتونم اسید فولیک و قرص ویتامین د  هم نمیتونم بخورم بالا میارم  ارزومه خوب شم  میترسم   واسه کوچولوم 

دعا دعا میکنم سالم بغلش کنم چون اصلا  هیچی نمیخورم 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جفت بارداریام ویار نداشتم خداروشکر خیلی راحت گذروندم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

برای من تا ۷ ماهگی ادامه داشت عزیزم انشالله که برای شما تا ۱۴ هفته تموم بشه 

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
من ۱۳ هفتمه هنوز هست دمیترون میخورم بهترم

وای من فک میکردم تا اون موقع بهتر بشم 

نگران نباش خیلیا مثل شما بودن و به سلامتی بچشونو بغل گرفتن 😍❤️❤️❤️بزودی خوب میشی ایشالا

قربونت انشالله  همه امون سالم  صالح ببینیمشون بغلشون کنیم ب همین فکر تحمل میکنم

برای من تا ۷ ماهگی ادامه داشت عزیزم انشالله که برای شما تا ۱۴ هفته تموم بشه 

واخدا کنه  انشالله

من جفت بارداریام ویار نداشتم خداروشکر خیلی راحت گذروندم

چطوری خودتو آروم میکنی ؟

هیچی به اندازه ی خونه ی بهم ریخته من و عصبانی نمیکنه کلا بهم میریزم☹

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز