2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با خدا مث دوستت رفتار کن😍

با محبت،علاقه،عشق😍😍

نه اینکه فک کنی نعوذبالله خدا جلاده😱

انشالله حاجتروا بشی فرزندم🙏🙏😍😂😂😂😂

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#  

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

سلام عزیزم،میگن و شنیدم اگه میخوان خدا زودتر دعاتون مستجاب کنه واسه همه کساییکه حاجتی مشابه حاجتتون دارم دعا کنید اول بعد برا خودتون

چون دعا در حق دیگران خیلی ثواب داره و باعث استجابت زودتر دعای خودمون میشه

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
سلام عزیزم،میگن و شنیدم اگه میخوان خدا زودتر دعاتون مستجاب کنه واسه همه کساییکه حاجتی مشابه حاجتتون ...

برات پنج تاصلوات فرستادم شمام برای من دعا کن که ان شاالله هردوحاجت بگیریم

نماز شب بخون خیلی خیلی خووووبه...بعدهم خدا رو به هر حاجتی داره باهمون اسمش صداش کن مثلا یا شافی، یا ...

تا بحال نخوندم امشب امتحان میکنم از نت یاد میگیرم ممنون.برام دعاکنید ان شاالله به آرزوهاتون برسین گلم

برات پنج تاصلوات فرستادم شمام برای من دعا کن که ان شاالله هردوحاجت بگیریم

ممنونم عزیز دلم،حاجت روا انشاالله به حق علی و اولاد علی 🙏🥺

منم ۵ صلوات فرستادم واست🙏😘🤲

میگن هر حاجتی داریی‌برای امام زمان نذر و دعا کن برای سلامتی و تعجیل در فرجشون،چون اقا امام زمان اگه اینجور کنی در حقت دعا میکنه، مثلا ثواب کارای خیرت و صدقه ،قران خواندن و صلوات فرستادن و...

تا بحال نخوندم امشب امتحان میکنم از نت یاد میگیرم ممنون.برام دعاکنید ان شاالله به آرزوهاتون برسین گل ...

لطفا تو قنونتت اسممو ببر و واسم دعا کن تا قبل تولدم انشالله بخت خوب نصیبم شه و ازدواج کنم و خوشبخت و عاقبت به خیر شم 😭😭😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز