2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 40 پست
تو اقدام هستید برای بارداری؟

اره 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته گلم به امید خدا استرس نداشته باشه وایییی سرصبحی بی بی چک تونو دیدم حسابی سرحال شدم😍😍😍

دعا میکنم به زکدی شما هم باردار بشید 

انشللله قسمت همه منتطرا 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

آخه با توجه به اینکه تازه 6 روز دیگه پریود میشید و تایم تخمک گذاریتون ممکنه این بی بی به خاطر کیستتو ...

وای برام دعا کنید 

اصلا طاقت  ندارم دیگه 

انشااله که درسته . برو یه آزمایش بده جوابش رو بهم بگو عزیزم

ازمایش زو میذارم اخر هفته موعدم میرم 

ولی فردا بیبی چک قطره چکونی میزنم 

برام دعا کن 

وای عزیزدلم مثبته  مبارک باشه چه زود مثبت شد گلم 

ببین استرس اصلا نداشته باش ...تازگی سونو رفتی خدای نکرده دیگه که کیست نداری؟؟

الان دیگه باخیال راحت صبرکن تاموعدت

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
وای عزیزدلم مثبته   مبارک باشه چه زود مثبت شد گلم  ببین استرس اصلا نداشته باش ...تازگی س ...

اردیبهشت رفتم سونو گفت که کیست ندارم 

ولی میترسم کاذب باشه 

تو رو خدا برام دعا کن 

فردا قطره چکونی میزنم 

اردیبهشت رفتم سونو گفت که کیست ندارم  ولی میترسم کاذب باشه  تو رو خدا برام دعا کن  ...

اگه کیست نداری نگران نباش.داروام که نخورذی پس دلیلی بر مثبت کاذب شدن نیست..خط بی بی چک بعدچنددقه افتاد؟ 

ببین عزیزم اگه استرس داشته باشی خیلی بده ها همه چی بهم میخوره ریلکس باش

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
اگه کیست نداری نگران نباش.داروام که نخورذی پس دلیلی بر مثبت کاذب شدن نیست..خط بی بی چک بعدچنددقه افت ...

همون لحطه اول افتاد 

ولی همش میگم نکنه کادب باشه 

نه ریلکس هستم انشالله که درست باشه

همون لحطه اول افتاد  ولی همش میگم نکنه کادب باشه  نه ریلکس هستم انشالله که درست باشه

خیلی عالیه من ک میگم نی نی اومده تودلت گلم...مبارکت باشه 

خیلی عالیه من ک میگم نی نی اومده تودلت گلم...مبارکت باشه 

ممنون گلم‌

میگم بیبی چک که گداشتم داشت ادرار بالا میرفت اول خط تی افتاد بعد بالا رفت و سی افتاد به نطرت درسته 

همش میگم بیبی چک خرابه